I det fynske folks tjeneste

Tinderbox: Kun få billetter tilbage til torsdag

Billetsalget til året Tinderbox forløber over al forventning. Særlig åbningsdagen trækker festivalentusiaster til

Billetsalget til året Tinderbox forløber over al forventning. Særlig åbningsdagen trækker festivalentusiaster til / arkivfoto. Foto: Ole Holbech

Salget til årets Tinderbox går bedre, end arrangørerne turde håbe på, og de kan nu fortælle, at der nu kun er få billetter tilbage til åbningsdagen, hvor navne som Rammstein, The 1975, Of Monsters and Men og The National er på programmet.

- Vi var selvfølgelig godt klar over, at dagen med Rammstein og The National ville blive meget efterspurgt, men vi havde dog ikke regnet med, at vi allerede nu skulle til at melde få billetter på torsdagen, lyder det fra folkene bag den odenseanske festival, der fortsætter:

- Vi er på nuværende tidspunkt langt foran salget sammenlignet med samme tidspunkt sidste år, så vi kan se allerede nu, at vi kommer til at overgå vores debut.

Arrangørerne kan for øvrigt oplyse, at der fortsat er overraskelser på vej til torsdagen med navne som endnu ikke er offentliggjort. De glæder sig over, at festivalpublikummet har taget så godt imod den nye festival:

- Vi vil arbejde stenhårdt for, at alle vores gæster får endnu en fantastisk oplevelse til sommer i Tusindårsskoven. Vi har mange nye ting i ærmet, så der er masser at glæde sig til, også udover musikken.

Sådan spiller de offentliggjorte kunstnere:

Hovedscenerne:
Torsdag: Rammstein, The National, The 1975, Of Monsters And Men, Saybia
Fredag: Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy, Years & Years, Malk De Koijn, The Sandmen, Scarlet Pleasure
Lørdag: David Guetta, Suede, Lukas Graham, Jason Derulo, Mac Miller, Minds of 99, Ukendt Kunstner

MagicBox:
Torsdag: Lost Frequencies, Bassjackers, TooManyLeftHands, Steve Angello
Fredag: Otto Knows, Yellow Claw, Don Diablo
Søndag: Sam Feldt, AV AV AV, EDX

 

Billetter

Der sælges endagsbilletter og tredages partoutbilletter til Tinderbox. Man kan også købe tredagesbillet til VIP-området.