I det fynske folks tjeneste

Tinderbox - nu med overnatning på væddeløbsbanen

Fyns Væddeløbsbane bliver i tinderbox-dagene omdannet til teltlejr.

Sidste år var alle hoteller, campingpladser, vandrehjem og flinke odenseanerers sofaer fuldt optaget med overnattende tinderbox-gæster. 

Derfor vil der, som noget nyt i år, være mulighed for overnatning i forbindelse med Tinderbox. Overnatningen finder sted på Fyens væddeløbsbane, hvor gallophestene ellers plejer at komme susende forbi.  Man kan købe plads til sit telt for 345 kroner per gæst. 

- Vi arbejder hele tiden på at gøre Tinderbox til en bedre oplevelse, og i den forbindelse vil vi gerne teste, hvor stor en efterspørgsel der er efter en ekstra overnatningsmulighed. Sidste år løste vores gæster det selv, og vi ved også, at der mange steder i Odense slår små teltlejre op i private haver, og derfor har vi ikke på forhånd en masse forventninger, men vi ønsker at yde en service til dem, der potentielt står uden en overnatningsløsning, siger Morten Hopballe, pressetalsmand for Tinderbox. 

Teltpladsen åbner torsdag 23. juni kl. 9.00 og lukker søndag 26. juni kl. 12.00. Billetsalg foregår via www.tinderbox.dk, og den eneste type overnatning, man kan købe, er en teltplads med plads til et 4-mands telt. Billetter til teltpladsen kan købes i dag fra klokken 12. 

Fredag 1. april stiger priserne som tidligere annonceret på Tinderbox-partoutbilletter, men hvis du er hurtig, kan du altså stadig nå at få billet til den billige pris. Billetstigningen betyder, at partoutbilletten til Tinderbox indtil 1. april kan fås for 1.395 kr. , mens den efter prisstigningen koster 1.545 kr.

Her kan du set kort, der viser hvor teltpladsen ligger i forhold til koncertområdet.

 

 

Nedenfor kan du se interview med Morten Hopballe, pressetalsmand for Tinderbox. 

01:59 Luk video