I det fynske folks tjeneste

Tinderbox sælger flere billetter end sidste år

Tre måneder inden Tinderbox, har festivalen allerede solgt flere billetter end sidste år.

Tinderbox har netop solgt mere end 23.000 billetter til årets festival, og det er flere end hele det samlede billetsalg sidste år.

- Det er et tegn på, at vi gør noget rigtigt, siger en glad og stolt pressetalsmand for Tinderbox, Morten Hopballe, til TV2/FYN.

Dagsbilletterne til torsdag den 23. juni blev allerede udsolgt for 14 dage siden, men der er stadig billetter at få til de andre dage og til hele festivalen, der maksimalt kan rumme 45.000 mennesker.

- Det er selvfølgelig fantastisk, at vi allerede har solgt så mange billetter – det er nærmest overrumplende godt. Det er et stort anerkendende klap på skulderen til både sidste års succes og til det musikprogram, der foreløbig er præsenteret i år, siger Morten Hopballe.

Musikprogrammet i år inkluderer blandt andet Rammstein og Lukas Graham.

- Vi evaluerede efter sidste år og har forsøgt at rette lidt til med nogle stærke artister, som vi er sikre på vil give nogle fantastiske oplevelser i Tusindårsskoven. Programmet er stærkt på rock og EDM, og sidstnævnte hænger også sammen med det ekstra fokus på Magicbox, som vi ønskede at lave efter sidste års festival, fortæller Morten Hopballe.

Tinderbox løber af stablen den 23.-25. juni.