I det fynske folks tjeneste

Tinderbox: Stine Bramsen afløser Veronica Maggio

Veronica Maggio er på grund af sygdom blevet tvunget til at aflyse sin optræden på Tinderbox.

Stine Bramsen Foto: PR

Den svenske popstjerne Veronica Maggio er blevet syg og må derfor aflyse sin optræden på årets Tinderbox. I stedet kommer den danske Stine Bramsen og spiller i Tusindårsskoven.

- Veronica Maggio er blevet syg og har måtte aflyse alle shows i den her uge – og altså også på Tinderbox. Det er selvfølgelig en kedelig nyhed på samme måde, som alle andre aflysninger er det, men til gengæld er vi ret begejstrede over, at vi har fundet en rigtig værdig afløser i Stine Bramsen, siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe.

Og publikum i Tusindårsskoven kan godt glæde sig til Stine Bramsen:

- Jeg er stor fan af min svenske popkollega Veronica Maggio, og det er ærgerligt for alle dem, der havde glædet sig til at se hende. Men jeg lover, at mine seje musikere og jeg gør vores til, at vi får en kæmpe fest, så jeg glæder mig vanvittigt til spille på Tinderbox for første gang, siger Stine Bramsen.
Tinderbox har netop meldt udsolgt af partoutbilletter. Til gengæld er der lidt endagsbilletter tilbage til fredag og lørdag, så det kan altså stadig lade sig gøre at opleve Stine Bramsen, når hun spiller på Blå Scene fredag kl. 17.05.