Verdensberømt stjerne-DJ til Tinderbox

Nyt hovednavn og offentliggørelse af de første navne til MagicBox-programmet på Tinderbox 2016.

Tinderbox har scoret endnu et hovednavn til næste års festival, nemlig den franske stjerne-DJ David Guetta. Han kan prale af mere end 2 milliarder streaminger på Spotify, og det sender ham direkte ind i superligaen for DJ´s. Hits som "Titanium" (feat. Sia), "Without you" (feat. Usher) og megahittet "When love takes over" med Kelly Rowland fra nu opløste Destiny´s child har gjort, at David Guetta roligt kan kalde sig en af verdens største DJ´s.

David Guetta får den fornemme tjans at lukke hele festen, når han går på festivalens store scene lørdag aften d. 25. juni 2016.

Der er også nyt om navnene på den elektroniske scene MagicBox, som gik over al forventning på sidste års Tinderbox. Faktisk var scenen så populær, at der opstod problemer med for mange publikum. For at overholde sikkerhedsreglerne måtte vagterne på et tidspunkt lukke for adgang til koncerten med Morten Breum.

Til sommer bliver det blandt andet kunstnerne Lost Frequencies, Otto Knows, Yellow Claw og RL Grime, som sætter gang i dansefesten til MagicBox.

Festivalchef Brian Nielsen udtaler:

"Med tilføjelsen af David Guetta kan vi i dag åbne for den elektroniske pose af navne til næste års program. Vi er meget stolte over at kunne præsentere David Guetta som et af hovednavnene for 2016, og dermed fastholde niveauet med store elektroniske navne på programmet, som mange også var begejstrede for i år.

 

 

 

MagicBox-scenen var en stor succes i år og viste stort potentiale, så vi har ambitioner om at forbedre dette område for publikum med bedre indhold og faciliteter til 2016. Det ønsker vi også at signalere med dagens offentliggørelser.”

Tinderbox 2016 afholdes 23.-25. juni 2016 i Tusindårsskoven og har indtil videre følgende navne på programmet:

Rammstein, Volbeat, David Guetta, The National, Lukas Graham, Malk De Koijn, Dizzy Mizz Lizzy, The Minds of 99, Lost Frequencies, Otto Knows, Yellow Claw og RL Grime. Der tilføjes navne løbende.