Da uret rundede 8:17, handlede alt om Lars Høgh

OB havde forberedt flere tiltag for at hylde den alvorligt kræftsyge Lars Høgh. Også fredagens modstander Viborg hyldede OB-legenden.

"Lars, Lars, Lars, Lars Høgh, Lars Høgh, Lars Høøøøgh"

Sådan lød det ud over hele Nature Energy Park, da uret på måltavlen rundede 8 minutter og 17 sekunder af fredagens superligaopgør mellem OB og Viborg.

Som en del af en større hyldest til klublegenden Lars Høgh blev en sang indledt til ære for den kræftsyge OB-legende. Lars Høgh nåede imponerende 817 kampe for OB, og det er derfor, at hyldestsangen blev indledt på netop det tidspunkt af kampen.

Fredagens hyldest kommer blandt andet på baggrund af et udsnit af Lars Høgs nye bog, hvori han fortæller, at han ikke hørte et eneste ord fra klubben, da han i 2018 fik konstateret kræft i bugspytkirtlen.

Klubbens bestyrelsesformand, Niels Thorborg, ærgrer sig over forløbet, og han fortalte forud for fredagens kamp, at han ville ønske, situationen var håndteret bedre.

- Det er jeg oprigtig ked af, og jeg ville ønske, at vi havde håndteret det bedre. Lars Høgh har haft en enorm betydning for OB, og han er en af de største i klubbens lange historie, sagde Niels Thorborg til Fyens.

Ud over sangen havde OB også forberedt et stort banner, der blev rullet ud på banen kort før kampstart. Et billede af Lars Høgh kom også til syne på måltavlen, da uret rundede 8 minutter og 17 sekunder.

20211119-200450-L-1920x1280we
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

Viborg havde også forberedt hyldest

Det var ikke kun hjemmeholdet, der fredag var klar på at hylde Lars Høgh. Både Viborgs fans og klubben selv havde forberedt små tiltag, der hyldede OB-legenden.

De medrejsende Viborg-fans havde medbragt et banner, der hyldede den tidligere OB-spiller. Undervejs i kampen hyldede Viborg-fansene også Lars Høgh med både sang og klapsalver.

Viborgs anfører Jeppe Grønning bar også et helt specielt anførerbind i fredagens kamp, hvor tallet 817 var indskrevet.

I et Twitteropslag, hvor anførerbindet er vist, har Viborg også skrevet en hilsen til Lars Høgh.


- En lille hyldest og anerkendelse til en af de største personligheder i dansk fodbold. Lars Høgh, vi tænker på dig, står der i opslaget.

For nylig har Lars Høgh fortalt, hvordan han er blevet mere og mere syg af den kræft, der i første omgang ramte ham i 2018.