Engelsk klub til Eriksen: Døren er altid åben

Christian Eriksen vil fortsætte sin karriere, men han ved endnu ikke, hvor det skal være. Døren er dog åben, hvis han vil træne i Tottenham.

Det har skabt glæde hos Tottenham-træner Antonio Conte at se, at Christian Eriksen har været tilbage på græs.

Hele Danmarks nummer 10 kan og vil spille fodbold, efter han faldt om med et hjertestop under EM i sommer - og med løsrivelsen fra Inter mangler Eriksen bare en klub, så karrieren kan fortsætte.

Eriksens tidligere træner i Inter og nuværende Tottenham-træner, Antonio Conte, forklarer på et pressemøde fredag, at han endnu ikke har været i kontakt med danskeren efter udmeldingen. Men han er klar til at byde Eriksen velkommen.

- Jeg har ikke talt med Christian for nyligt. Det var fantastisk at se ham på banen igen og se ham sparke til en bold, siger Anotnio Conte ifølge Sky Sports.

Italieneren henviser til videoerne fra Schweiz, hvor Eriksen har trænet. Det samme kan komme på tale i Tottenham, siger Conte.

- Vi taler om en virkelig vigtig spiller, men også om et top-menneske. Og at se, at han er klar til at spille fodbold igen, er fantastiske nyheder. Jeg tror, at for Christian er døren altid åben.

Den danske midtbanespiller forklarede i et stort interview med DR, at han vil fortsætte sin karriere efter sit hjertestop under Danmarks første EM-kamp i sommer. Antonio Conte fortæller, at kollapset ikke var godt for de mennesker omkring Eriksen, imens Conte også "var bange i momentet."

Eriksen vil ramme sit niveau igen

Eriksen sagde også til DR, at hans store mål er at komme tilbage på landsholdet og komme med til VM i Qatar senere i år.

- Det har hele tiden været mit mindset. Det er et mål og en drøm, hvis det hele går, som det skal. Jeg kan komme tilbage. For det første føler jeg ikke, der er sket noget, for min krop har det fint. Den er ved at være i rigtig fin form igen. Der er lang tid til, så indtil da handler det bare om at spille fodbold og vise, man kan ramme samme niveau igen, siger han i en video, han har delt på sin Instagram.

Han fortæller, at der ikke er nogen grund til ikke at fortsætte fodboldkarrieren. Lægerne har sagt god for det efter masser af undersøgelser, og det føles for ham som et grønt lys til at komme i gang med at spille fodbold igen.

Christian Eriksen har ikke spillet en fodboldkamp, siden han kollapsede med et hjertestop og blev genoplivet på græstæppet i Danmarks EM-åbningskamp mod Finland i juni.

Christian Eriksen har tidligere i karrieren tørnet ud for Ajax og Tottenham, inden han i januar 2020 skiftede til italienske Inter.

Junkers fem bud på Eriksens kommende klub

01

Tottenham

02

Ajax Amsterdam

03

Bayern München

04

Paris Saint-Germain

05

Newcastle