I det fynske folks tjeneste

Fynsk stortalent er skadesfri - skal bidrage med x-faktor i Final4

GOG-profilen Lasse Møller er igen kampklar efter et træthedsbrud og forstærker dermed holdet forud for weekendens Final4-stævne.

I samarbejde med TV 2 SPORT

Foto: Claus Fisker / Ritzau Scanpix

EM 2018 er fortid.

Danske og norske landsholdsstjerner er vendt retur til GOG, og forberedelserne frem mod pokalstævnet Final4 er igangsat. 

Det er netop lidt x-faktor, han kan bidrage med

Nicolej Krickau, GOG-træner

Men det er ikke kun landsholdsspillerne, der er tilbage på det sydfynske halgulv. Skadesramte Lasse Møller er igen klar til at iføre sig den ikoniske gule spillertrøje ved weekendens Final4-stævne.  

- Der er stadig spørgsmålstegn ved, hvilken facon han er i, så det er ikke en Lasse Møller, der kommer til at spille 2 x 60 minutter i weekenden, men mindre kan også gøre det, siger GOG-træner Nicolej Krickau til TV 2 SPORT.

- Vi har en rigtig fin stamme af spillere, der har spillet mange minutter sammen uden Lasse (Møller, red.), og kan Lasse så komme ind og give lidt krydderi, så er vi glade. Det er netop lidt x-faktor, han kan bidrage med, siger Nicolej Krickau. 

Læs også Han sikrede guld til GOG fire gange: Nu siger han stop

Comeback med en sejr

Siden december har 21-årige Lasse Møller været på fynboernes skadesliste med et træthedsbrud i venstre underben. Men tirsdag aften fik den unge bagspiller comeback til håndboldbanen.

Lasse Møller og holdkammeraterne spillede nemlig træningskamp mod rivalerne fra KIF Kolding København. Et opgør de gulblusede vandt med 32-22, hvori Lasse Møller viste flere eksempler på sit store skudrepertoire og sendte flere bolde i netmaskerne.

Og den unge GOG-spiller lagde ikke skjul på gensynsglæden.

- Det var sindssyg sjovt. Bare følelsen af at kunne spille håndbold og være sammen med drengene, det er en af de bedste følelser, der findes, siger Lasse Møller. 

Læs også Hyldest til Mr. GOG: Fynsk håndboldildsjæl er Årets Energibundt

Lørdag venter fynboernes første betydningsfulde kamp i 2018. Pokalmestrene skal findes og modstanderen i kampen om titlen hedder Aalborg Håndbold. Og selvom fynboerne som nummer to i 888Ligaen har tanket en masse selvtillid i første del af sæsonen, så går de ydmygt til opgaven. 

- Jeg glæder mig helt sindssygt. Det er jo, som vores træner har sagt, lidt et kast med terninger, det kan jo blive alle, der vinder. Så håber vi jo bare, at det bliver os, siger Lasse Møller.

Du kan se Final4-stævnet på TV 2 fra klokken 13.45, hvor GOG og Aalborg tørner sammen i den første semifinale, mens TTH Holstebro møder Ribe-Esbjerg i den anden.