GOG-profil spiller med store smerter - ekspert frygter karrierestop

Morten Olsen har ondt flere steder, når han går banen. Ja, faktisk også uden for banen.

Morten Olsen var onsdag aften en del det GOG-hold, der spillede fynboerne i pokalturneringens semifinale.

quote Det her er måske et karrierestop

Bent Nyegaard, håndboldekspert på TV 2 SPORT

Men det burde han måske ikke have været. Han har nemlig ondt. Flere steder.

- Jeg har ondt i knæet, men jeg har også rigtig ondt i ryggen, så der er nogle sjove ting, som hæmmer mig lidt i hverdagen.

Hvad er det for nogle ting?

- Min ryg er ikke så god. Jeg kan ikke lave særlig meget til træning og er meget ubevægelig. I knæet får jeg af og til nogle jag, som gør, at det hæver lidt. Det gør, at jeg har lidt svært ved at bevæge mig på banen, siger han til TV 2 SPORT.

På trods af smerterne fik Morten Olsen, der også startede inde, masser af spilletid.

Påvirker ham meget

Selvom den tidligere landsholdsspiller spiller gennem smerten, er det bestemt ikke nogen god oplevelse.

- Det er meget hårdt. Det er ikke særlig nemt, fordi jeg ikke føler mig så fri og er meget låst i mange af mine bevægelser. Det er ikke særlig sjovt, men indtil videre går det fint for os, og jeg kæmper lidt videre.

- Jeg kan absolut ikke leve op til mit niveau. Jeg gør det, jeg kan så godt som muligt. Vi ser, hvor meget jeg kan bidrage med, men det er i hvert fald ikke det niveau, jeg har, hvis jeg ikke har nogen skader.

Påvirker det dit humør?

- Ja, selvfølgelig. Jeg synes ikke, det er verdens sjoveste. Jeg har aldrig haft sådan nogle skader, som har generet mig i lang tid. Så har det været lidt kortere.

Morten Olsen har kæmpet med smerterne siden sommerferien, og det er ikke blevet "så meget bedre", som han udtrykker det. Derfor skal han igennem flere scanninger for at klarlægge, præcist hvad der er galt. I øjeblikket regner han med, at indsprøjtninger er næste step.

Ekspert frygter karrierestop

Playmakeren sagde for nylig fra til landsholdet, fordi han gerne ville have mere tid til familien.

Derfor kan han til januar se frem til en kærkommen pause, når det danske landshold samles for at spille EM. Alligevel bekymrer Olsens ord Bent Nyegaard.

- Det er stærkt bekymrende. Når man kender Morten Olsen, kan man se, at han er virkelig trist til mode. Det her er måske et karrierestop.

- Det var ikke det, han kom hjem for. Han ville spille sammen med de unge drenge og gå efter mesterskaber. Det er meget trist at høre, siger TV 2 SPORTs håndboldekspert.

Morten Olsen kom til GOG i sommeren 2020.