Her er Eriksens trøjenummer i United

Christian Eriksen vil få det samme trøjenummer i Manchester United, som han havde på trøjen, da han fik debut for det danske landshold i 2010.

Når Christian Eriksen i den kommende sæson trækker sin Manchester United-trøje over hovedet, vil det være med nummer 14 på ryggen.

Det har den engelske storklub netop offentliggjort i en pressemeddelelse.

Dermed skal den 30-årige dansker spille i et trøjenummer, som han kun har benyttet i enkelte kampe for det danske herrelandshold i begyndelsen af karrieren.

I Manchester United overtager han nummeret fra Jesse Lingard, der for nylig er skiftet til Nottingham Forrest. Thierry Henry, Xabi Alonso og Johan Cruyff er eksempler på store spillere, der i løbet af karrieren spillede i nummer 14.

Den 30-årige dansker gennemførte tidligere på måneden sit skifte til Manchester United, efter at hans kortvarige kontrakt med Brentford ophørte. I Brentford bar Eriksen nummer 21.

I Inter, som han spillede for i perioden januar 2020 til december 2021, havde han nummer 24, mens han i sine syv sæsoner i Tottenham var tildelt nummer 23.

I Ajax, hvor Christian Eriksen startede sin karriere, havde han nummer 8.

Da Christian Eriksen i 2010 blev skiftet ind til sin landsholdsdebut i udekampen mod Østrig, var det med nummer 14 bag på trøjen. Siden 2014 har den danske midtbanespiller spillet i nummer 10, når han har været i aktion for nationalmandskabet.

Christian Eriksen fik onsdag sin uofficielle debut for Manchester United, da han scorede et enkelt mål i en træningskamp mod Wrexham.

I weekenden kan danskeren få endnu flere minutter i United-trøjen. Her møder de Atletico Madrid og Rayo Vallecano i de to sidste testkampe inden sæsonstart.

Søndag 7. august kan Christian Eriksen få sin officielle debut, når Manchester United på Old Trafford møder Brighton i Premier League.