I det fynske folks tjeneste

Nicki P. smittet med coronavirus: - Jeg er ikke nervøs

Den tidligere speedwayverdensmester Nicki Pedersen er ramt af coronavirus, men er i bedring.

I samarbejde med TV 2 SPORT

Speedwaystjernen Nicki Pedersen er testet positiv for coronavirus. Foto: Casper Christoffersen/Ritzau Scanpix

Den fynske speedwaystjerne Nicki Pedersen er tirsdag testet positiv for coronavirus.

Det oplyser den tredobbelte verdensmester i et opslag på sin Instagram-profil.

Vis dette opslag på Instagram

Nicki Pedersen testet positiv for coronavirus. Den syvdobbelte speedwayverdensmester Nicki Pedersen er tirsdag testet postiv for coronavirus, men er i bedring og uden alvorlige symptomer. Nicki Pedersen er testet positiv for coronavirus. Tirsdag blev den syvdobbelte verdensmester en af de mere end 2800 danskere, der er testet positiv for den frygtede virus. Heldigvis har den 42-årige fynbo ikke haft alvorlige symptomer, og på trods af omstændighederne fejler humøret ikke noget. ’Jeg har det sådan set godt, og er ikke nervøs. Det føles mest som en almindelig influenza, og jeg har ikke haft problemer med åndedrættet’. Nicki Pedersen mærkede de første symptomer, efter han kom hjem fra England 19. marts. ’Jeg begyndte at hoste, og siden fik jeg hovedpine samtidig med, at jeg blev meget træt og fik ondt i kroppen. Efterfølgende havde jeg et døgn med diarré og et par dage med mild feber’, fortæller han. På grund af de hidtidige restriktioner på coronatest var det dog først mandag, at han fik lov til at blive testet, og tirsdag kom så det positive svar fra Kolding Sygehus. ’Nu har jeg det bedre, og jeg tror, jeg er ovre det værste’, forklarer Nicki Pedersen, der ikke har været sammen med sine børn, Mikkel og Mikkeline, siden han fik symptomer. Til gengæld er han nervøs for, om hans samlever, Anna Natascha Öhlin Hoe og hendes datter, Liva, er blevet smittede. ’De er ikke blevet testet, men er begge begyndt at blive sløje, så jeg er næsten sikker på, at de er smittede’, forklarer Nicki Pedersen, der ligesom resten af speedwayeliten venter på, hvornår sæsonen kan komme i gang. “INGEN YDERLIGERE UDTAGELSER” Nicki Pedersen kører i denne sæson for Holsted, Grudziadz, Rospiggarna og Sheffield.

Et opslag delt af Nicki Pedersen 🏍🏁 (@nickipedersen) den

Her slår han også fast, at han allerede er i bedring og uden alvorlige symptomer.

- Jeg har det sådan set godt, og er ikke nervøs. Det føles mest som en almindelig influenza, og jeg har ikke haft problemer med åndedrættet, skriver han.

Frygter at have smittet sin samlever

Da han kom hjem for England fra knap to uger siden, mærkede han de første symptomer. Hoste, hovedpine samt træthed i kroppen.

Det var dog først mandag, at han blev testet, og svaret kom dagen efter.

Læs også Coronasmitte på OUH: Antallet af indlagte falder

- Nu har jeg det bedre, og jeg tror, jeg er ovre det værste, siger 42-årige Nicki Pedersen.

Han har ikke været sammen med sine to børn, siden han fik de første symptomer, men det har han til gengæld med sin saml Anna Natascha Öhlin Hoe og hendes datter.

- De er ikke blevet testet, men er begge begyndt at blive sløje, så jeg er næsten sikker på, at de er smittede,siger han.

Nicki Pedersen kører i denne sæson for Holsted, Grudziadz, Rospiggarna og Sheffield.