I det fynske folks tjeneste

Norman har en høne at plukke med mekanikerne efter problemer

Lasse Norman Hansen tabte sin kæde tre gange på enkeltstarten på 16. etape, og det var langt fra tilfredsstillende, fortalte Lasse Norman Hansen til TV 2 SPORT.

I samarbejde med TV 2 SPORT

Foto: Alexandra Wey/EPA/Scanpix

Lasse Norman Hansen var opsat på at levere en god præstation på Vueltaens 40 kilometer lange enkeltstart tirsdag eftermiddag.

Men allerede fra start gik det galt for Aqua Blue Sport-danskeren.

- Jeg tabte kæden på vej ned af rampen og kom derfor rigtig dårligt af sted. Så de første tre kilometer var op ad bakke, fortalte Lasse Norman Hansen til TV 2 SPORT, hvis problemer dog ikke stoppede her.

Jeg har en høne at plukke med mekanikerne. Men hvad fanden, shit happens

Lasse Norman Hansen, cykelrytter

- På det første vejbump tabte jeg så kæden igen, så rullede jeg lidt, indtil jeg fik kæden på igen. Så kørte jeg helt igennem op ad en bakke, indtil jeg kørte over endnu et vejbump, hvor jeg så tabte kæden igen.

Læs også Sygdomsramt Vuelta-fynbo: - Det har været en manddomsprøve

- Det første ti kilometer gik ad helvede til, men derfra fik jeg fart i cyklen.

Hvordan kan det ske, at man taber kæden tre gange?

- Jeg har en høne at plukke med mekanikerne. Men hvad fanden, shit happens, lød det fra Lasse Norman Hansen, der dog kunne glæde sig over, at han endte med at levere en god præstation.

For på trods af sine mekaniske problemer endte Lasse Norman Hansen som bedste dansker, da han kørte sig til en 21. plads. Præcis 2'30" langsommere end enkeltstartens vinder, Chris Froome (Sky). 

Læs også Lasse Normans holdbus ødelagt efter påsat brand under Vueltaen

I samarbejde med TV 2 SPORT