I det fynske folks tjeneste

Efterlysning giver 20 nye henvendelser om betonklodsdrabet

Fyns Politi har modtaget mange henvendelser, efter en Volvo blev efterlyst mandag.

I samarbejde med TV2.dk

Foto: Fyns Politi

Der er kommet nye henvendelser i sagen om et drab på en tysk kvinde på Fyn, der blev ramt af en betonklods på motorvejen. Fyns Politi har fået 20 nye henvendelser, efter en bil tidligere mandag blev efterlyst.

En 33-årig kvinde blev dræbt, hendes 36-årig mand blev alvorligt kvæstet og parrets fem-årige søn slap med skrammer ved ulykken 21. august.

- Der er flere henvendelser, der peger på nogle konkrete biler og så nogle henvendelser om nogle biler i området. Der er bestemt noget, vi kan arbejde videre med, siger politikommissær Michael Lichtenstein til TV 2.

- Men vi mangler stadig det helt varme spor, vi kan stikke snuden i i morgen.

Vidne så Volvo

Det var et vidne, der den 21. august om morgenen omkring 3.50 har set den ældre Volvo Stationcar – formentlig en grålig model 245 – køre ad Middelfartvej mod vest og derefter videre til højre ad Langesøvej i retning mod den motorvejsbro, hvorfra den 30 kilo tunge betonklods blev kastet ned på bilen.

- Vi håber, vi kan finde ud af, hvem der var ude på den bro den aften, som måske kan være vores kronvidne - eller gerningsmanden.

Fyns Politi vil meget gerne have henvendelser fra borgere, der enten selv var ude at køre i en grålig eller mørk Volvo Stationcar 21. august på det pågældende tidspunkt, eller som kender nogen, der var ude at køre i en Volvo af den slags tidligt om morgenen den søndag.

Tidligere har det været fremme, at den dræbende betonklods efter alt at dømme blev stjålet fra en byggeplads ved Tarup Centret i Odense.