Evigt uheldige Lasse Møller reagerer på særlig hyldest

Lasse Møller måtte forlade VM før tid på grund af en skade. Derfor var han ikke en del af guldfejringen søndag aften.

Skal man ønske dig tillykke med guldet?

- Ja, det ved jeg faktisk ikke helt.

Svaret kommer fra den danske landsholdsspiller Lasse Møller, der måtte forlade VM efter gruppespillet på grund af et forstadie til et træthedsbrud i venstre lægben.

Af samme grund var han ikke en del af de afgørende kampe samt guldfejringen søndag aften, hvorfor han altså er i tvivl om, hvorvidt det giver mening at ønske ham tillykke.

Samme tvivl var dog ikke at finde hos holdkammeraten Mads Mensah efter finalen søndag. Her havde Mensah tages Møllers guldtrøje med op på podiet for at hylde VM-debutanten. Og den gestus gjorde stort indtryk på Møller, der så finalen hjemmefra sofaen.

- De viftede med min guldtrøje i går, og det betyder sindssygt meget, siger Lasse Møller til TV 2 SPORT og tilføjer:

- Det vidner også om et hold, der er der for hinanden i tykt og tyndt. Men det er også bare den person, Mensah er. Det betyder sindssygt meget. Og så er jeg selvfølgelig også bare stolt af at være en del af den her gruppe, som også har sendt en masse gode tanker min vej.

20230129-233649-L-6000x4000ma
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Undervejs i interviewet gav Lasse Møller også en status på den skade, der tvang ham ud af VM.

Her fortalte han, at meldingen lød på en to-ugers pause, fra de opdagede skaden, hvorfor han snart er klar igen. Han skal dog lige scannes i klubben, før han for alvor kan komme i gang.

Vidste ikke, om han fik medalje

Lasse Møller så altså VM-finalen fra sofaen i Danmark.

Derfor havde han selvsagt ikke mulighed for at få guldmedaljen om halsen, og faktisk vidste han slet ikke, om han overhovedet ville få en.

Heldigvis var der gode nyheder for Møller bare få minutter efter interviewet, hvor han mødtes med resten af holdet i lufthavnen. Her stod holdleder Kaj Johannsen nemlig klar med en medalje til 26-årige Lasse Møller.

Senere mandag skal hele det danske landshold hyldes på Rådhuspladsen i København foran flere tusinde mennesker.