I det fynske folks tjeneste

GOG missede semifinale trods storsejr: - Det er meget mærkeligt

GOG's Lasse Kronborg var ekstremt skuffet efter søndagens kamp mod KIF. For på trods af en storsejr, så lykkedes det ikke for GOG at nå semifinalen.

I samarbejde med TV2.dk

Foto: TV 2

Der er sjældent skuffelse at spore hos en håndboldspiller, der lige har vundet med 32-20.

Men det var tilfældet søndag aften, hvor GOG's spillere hang gevaldigt med mulen efter ellers at have besejret KIF Kolding København med hele tolv mål.

Årsagen: GOG blev - på trods af sejren - sorteper i kampen om at nå DM-semifinalen. En ambivalent situation for fynboerne.

- Det er meget, meget mærkeligt.

- Det er sindssygt god moral af os alle sammen, at vi går ind og smadrer Kolding fuldstændigt og viser, at det bedste hold i det her slutspil desværre ikke kommer i semifinalen, siger GOG's Lasse Kronborg til TV 2 SPORT.

Står du med følelsen af, at I egentligt er det bedste af de otte hold i det her slutspil?

- Ja, det synes jeg. Det kan godt være, det lyder arrogant. Men jeg vil tro, vi har flest MVP-point, har scoret flest mål og lukket færrest mål ind. Alt i alt synes jeg, vi har leveret et fuldstændigt suverænt slutspil, og det er ærgerligt, at det slutter her. Det er en hård skæbne, siger Lasse Kronborg.

På trods af den bitre fornemmelse, så var der god stemning i arenaen i Gudme før, under og efter kampen. Det var cheftræner Jakob Larsens afskedskamp i GOG, inden han i næste sæson skal stå i spidsen for Nykøbing Falsters kvinder.

Også en række spillere forlader den fynske stolthed efter sæsonen.

- Den her klub er unik, så jeg synes, det var dejligt at slutte ordentligt af. Også for de spillere – og Jakob - der forlader os, siger Lasse Kronborg.

Og mon ikke GOG-spillerne får lejlighed til at nyde en god afskedsfest sammen, inden deres veje skilles?

- Det kan jeg love dig for. Der er klubfest her den 6. maj, og der skal både være sprut, nøgenløb og hvad der dertil hører, siger Lasse Kronborg.

DM-semifinalerne ser på GOG's bekostning således ud:

  • Aalborg - BSV
  • Skjern - Ribe-Esbjerg