GOG tilføjede KIF det fjerde nederlag i træk

GOG vandt en yderst målfattig kamp med 20-18 i Kolding. Sejren var GOG's fjerde i sæsonen, og den placerer holdet på niendepladsen.

Problemerne fortsætter i KIF Kolding København, der tabte på hjemmebane til GOG. De ni point i ni kampen inden opgøret var i sig selv skuffende for KIF Kolding København.

Nu hedder facit ni point for ti kampe, efter at bronzevinderne GOG, der ligeledes har haft en skidt sæson, vandt en yderst målfattig kamp med 20-18 i Kolding. Det er KIF Kolding Københavns fjerde liganederlag i træk på hjemmebane.

Sejren var GOG's fjerde i sæsonen, og den placerer holdet på niendepladsen, mens KIF Kolding København fortsat er nummer syv.

- Vi har brugt mange kræfter på at få vendt tingene. Det er selvfølgelig positivt, at vores forsvar langt hen ad vejen gør, hvad det skal. Vi holder dem nede på 20. Men vi må også sige, at vores angrebsspil i hvert fald er to niveauer under der, hvor vi gerne vil være. Der er stadig et stykke vej, siger Bo Spellerberg til TV 2 SPORT.

- Det er ikke godkendt at score 18 mål. Det er vi dem, der er mest kede af.

Kampens indledning var usædvanligt målfattig. Efter syv minutter var stillingen 1-0 til GOG, og der skulle gå mere end otte minutter, før hjemmeholdet fik slettet nullet fra måltavlen takket være Niko Mandegia, der reducerede til 2-1.

GOG kom foran med 4-1 efter 12 minutter mod et Kolding-mandskab, der slet ikke kunne få gang i målscoringen.

Uden at imponere spillede Kolding sig dog tilbage og udlignede til 4-4 efter godt et kvarter.

Men så indtraf en ny scoringspause i den meget lange ende. Otte minutter uden scoringer gav GOG en føring på 8-5 med fem minutter tilbage af halvlegen.

Anført at Frederik Clausen, der bragede to skud i hjørnerne i slutminutterne holdt fynboerne fast i føringen på tre mål; 10-7 ved pausen.

Det lave scoringsgennemsnit fortsatte i anden halvleg, hvor GOG efter ti minutter førte med 12-9, efter at KIF faktisk havde mindsket afstanden til et enkelt mål.

Som i første halvleg kæmpede KIF Kolding København sig med meget små skridt tilbage og nærmede sig GOG, men med ti minutter tilbage af kampen havde hjemmepublikummet stadig en KIF-føring til gode.

15-15 blev der med ni minutter tilbage udlignet til, men så fulgte to GOG-scoringer, en føring på 17-15, og så tog KIF-træner Carlos Ortega time out.

Effekten udeblev fuldstændig, for KIF fortsatte med at brænde og smide bolde væk, og så skabte GOG pludselig en femmålsføring, 20-15 - den største i kampen - med fire minutter tilbage af kampen.