I det fynske folks tjeneste

Journalistisk webproducer til TV 2/Fyn

Journalistikken bevæger sig med hastige skridt mod nye formater, der skal ramme medieforbrugerne på de platforme, hvor de bruger deres digitale tid.

Derfor søger TV 2/Fyn nu en stærk journalistisk webproducer med passion og dedikation for journalistisk formidling på nye digitale platforme.

TV 2/Fyn har brugt de sidste to år på en digital transformation, og vi er nu det foretrukne medie på Fyn. Men vi ønsker at blive endnu skarpere på fremtidens formidling til fremtidens forbrugere.

Om stillingen

Stillingen vil være forankret i vores veletablerede og professionelle digitale desk, der hver dag leverer kvalitetsnyheder til fynboerne på tv2fyn.dk og diverse sociale medier.

Men stillingen vil også være en blanding af daglig produktion i nyhedsdøgnet og teknisk/journalistisk udvikling samt tværgående arbejde på vores tre fagredaktioner – Kultur- og folketjeneste, Business og Samfund.

Alle reportere på TV 2/Fyn arbejder i dag digitalt på web, og den nye journalistiske webproducer vil indgå i samarbejde med andre reportere for at producere det unikke, digitale take på en historie. Eller endnu bedre – historien begynder digitalt og udvikler sig til tv. Alt sammen med basis i det, TV 2/Fyn er bedst til: levende billeder.
Du vil tillige få til opgave at skrive artikler, vinkle og lave almindeligt deskarbejde.

Med de nye fortællemåder som GIF, Explainer, Webdoc etc. er der rig mulighed for den journalistiske webproducer til at boltre sig. TV 2/Fyn ønsker at opbygge, eksperimentere og formidle med de nyeste tilgængelige formater og tekniske løsninger, og det er dette område den visuelle formidler skal udvikle, mestre og drive i tæt samarbejde med den digitale desk og den digitale redaktør.

I 2018 etablerer TV 2/Fyn en særlig journalistisk redaktion, hvis opgave det er, at udvide vores journalistiske målgruppe til også at omfatte de 20 til 24-årige. Denne redaktion vil blive tæt samarbejdspartner med vores nye medarbejder.

Om dig

Du er uddannet journalist, multimediedesigner, grafiker eller uddannet i medievidenskab med flair for både journalistisk formidling og visuel fortælling.

Har du kendskab til html, css og javascript er det en fordel, men ikke et krav.

Du skal brænde for at arbejde digitalt og have god forståelse for målgrupper, publikum og hvilke historier, der fungerer på specifikke platforme.

Del af ambitiøst fællesskab

TV 2/Fyn har i dag knap 80 fastansatte medarbejdere og 10-15 mere eller mindre fast tilknyttede freelancere. Vi arbejder tæt sammen med TV 2/Nyhederne, som vi nu er regionalt nyhedscenter for. Her er plads til kreativitet og gode udviklingsmuligheder, og du får nogle af landets dygtigste medie-folk som kolleger. Samtidig bliver du en del af et socialt velfungerende og ambitiøst, ungt og spændende arbejdsmiljø med rig mulighed for faglige udfordringer
Nyheds- og redaktionschef Mads Boel (mobil: 24 79 50 65 og mail: mabo@tv2fyn.dk) ) og digital redaktør Frank Weirsøe (mobil: 21 47 57 97 og mail frwe@tv2fyn.dk) uddyber gerne, inden du sender din ansøgning til chefsekretær Randi Dehlbæk på rade@tv2fyn.dk.

Sidste frist er torsdag den 19. april kl. 12.00. Vi holder 1. runde jobsamtaler den 23. og 26. april, og 2. runde den 30. april.

Vi vil gerne besætte stillingen senest den 1. august 2018.