I det fynske folks tjeneste

FTP-elev søges til Danmarks bedste, regionale mediehus

TV 2/Fyn søger ny FTP-elev da vores nuværende elever bliver færdiguddannede i år.

Profil – Du skal meget gerne:

  • have stor interesse for digital tv- og videoproduktion – og praktisk erfaring med faget
  • have gennemført grundforløbet ”Medieproduktion, film- og tv-produktionsuddannelsen”
  • være en holdspiller, men også god til at arbejde selvstændigt
  • være interesseret i samfundet og i nyheder
  • være vild med digitale platforme og kunne tænke i sociale medier
  • være udadvendt og ikke bange for selv at skulle lave et interview eller endda en hel historie.

Vi lægger vægt på, at du har kreative og visuelle evner. Som person skal du være moden og ansvarsbevidst.
Hurtige klip med flot grafik og sjove eller dramatiske momenter boomer overalt, men hvem skaber den visuelle, troværdige og journalistiske fortælling? Der både taler til hjertet og hjernen – og som udkommer på den platform, som folk bruger? Smartphone, sociale medier – og tv.

Det skal du skabe, når du bliver FTP-elev på TV 2/Fyn. Vi er en af Danmarks otte, public service-regionalstationer og er absolut nyhedsførende mediehus for den halve million mennesker i den fynske region. De kommende år har vi en stærk ambition om at fortsætte vores udvikling fra traditionel tv-produktion til fuld fokus på visuelle fortællinger fra Fyn uanset platform, teknik og udstyr.

Kernen på TV 2/Fyn er nyheder, aktualitet – og live i alle tænkelige afskygninger. 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en alsidig uddannelse inden for moderne medieproduktion. Vi tilbyder samtidig et kreativt arbejdsmiljø med engagerede og passionerede kollegaer, hvor man har rig mulighed for at udfolde sine evner. TV 2/Fyn er et mediehus, hvor der publiceres på digitale og traditionelle medieplatforme, og vi har stor fokus på at eksperimentere med formater, udstyr og fortællinger.
Elevlønnen følger den gældende overenskomst mellem TV 2-regionerne og Dansk Journalistforbund.

Krav til ansøgere

Arbejdsstedet vil blive Odense, og vi forventer, at du bosætter dig tæt på uddannelsesstedet, da stillingen kræver fleksibilitet og skiftende arbejdstider. Weekendarbejde forekommer på lige fod med resten af huset. Det er et krav, at du har kørekort og normalt farvesyn. 

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte teknik- og produktionschef Michael Jensen på mije@tv2fyn.dk, mobil 5159 2970.

Skriftlig ansøgning med referencer på tidligere arbejde inden for medier sendes til chefsekretær Randi Dehlbæk, rade@tv2fyn.dk, senest den 12. november 2018, kl. 12.00.

Vi holder 1. runde samtaler den 14. november og 2. runde den 16. november 2018
Du skal starte mandag den 3. december 2018, og dit arbejdssted er på TV 2/Fyn i Odense. Skoledelen foregår på Medieskolerne i Viborg.

Uddannelsen

Uddannelsen er bygget op omkring fire hovedelementer: kamera, lyd, lys og redigering. De fire elementer vejer lige tungt i uddannelsen. I skoleperioderne lærer eleverne primært teorien bag arbejdsmetoderne at kende, mens den konkrete og praktiske oplæring foregår i praktikvirksomhederne. Uddannelsen indeholder også arbejdsopgaver inden for film, IT og multimedie.

For at gennemføre uddannelsen skal man have gode kundskaber i matematik og engelsk. Det er f.eks. nødvendigt, at eleverne ubesværet kan læse manualer eller nyhedstelegrammer på engelsk. Eleverne skal skaffe sig en praktikplads, før de kan starte på uddannelsen.