I det fynske folks tjeneste

Innovativ og digital eventmedarbejder med stor SoMe-erfaring søges til TV 2/Fyn

Foto: Louise Koustrup

For at styrke TV 2/Fyns nye, ambitiøse eventredaktion søger vi en kreativ, udadvendt, SoMe-kyndig eventmedarbejder, der vil være med til at udvikle og søsætte TV 2/Fyns fremtidige events.

Strategien:
Eventredaktionen er den nyeste af TV 2/Fyns fem fagredaktioner. Redaktionen er en vigtig del af strategi 2020 og udkommer hver uge med en fysisk event på Fyn – ofte i partnerskab med fynske aktører. Vores ambition er at skabe oplevelser, fællesskaber og dialog - og vi vil være konstruktive i vores tilgang og journalistik. Eventredaktionen udkommer på fire platforme: In real life, på SoMe, primært instagram, tv2fyn.dk og på TV. Vores ambition er at komme tættere på fynboernes hverdag og det der optager dem - og vores overordnede mål er, at Sammen gør vi Fyn bedre.

Jobbet:
I tæt samarbejde med eventredaktør Pernille Redder og redaktionens andre medarbejdere bliver dine primære opgaver at udvikle, planlægge og udkomme med events på ovennævnte platforme. Hver event udgør sin egen cyklus fra ide til efterliv - og hver event har egen rytme og opgaver, der løses i tæt samarbejde med redaktionen. Eventen har altid et journalistisk indhold med afsæt i fynboernes dagsorden, men arbejdet rummer også andre opgaver og kompetencer end de klassiske journalistiske. Du kommer til at arbejde i et kreativt spændingsfelt mellem innovation, journalistik, projektstyring og eventudvikling.

Kvalifikationer
Erfaring med visuel formidling, projektstyring og alsidige, digitale kompetencer vil veje tungt – og er du et værtstalent, er det et stort plus. Det er afgørende, at du er selvstændig, digital, kreativ, struktureret og udadvendt. Du ser muligheder – ikke begrænsninger. Vi vil gerne finde dig, der måske ikke har den klassiske journalistiske baggrund, men kan løfte opgaven med andre kompetencer i rygsækken. Vi er klar til at blive overrasket. Men du kan sagtens være uddannet journalist eller inden for eventbranchen – gerne med nogle års erfaring. Det afgørende er, at du har gode evner som formidler, organisator og har et indgående kendskab til at udkomme på SoMe-platforme.

Du trives med selvstændigt ansvar for projekter, men vil fællesskab og samarbejde. Du kan lide at være på, tænker kreativt og er ikke bange for nye udfordringer eller for at hjælpe med det praktiske. Du har udpræget flair for digitale løsninger, kommunikation og måske redigering. Du trives med stramme deadlines og tager sidste øjebliksændringer med et smil – og har generelt en positiv indstilling til tingene.

Ansættelsesvilkår
Vi tilbyder en et-årig ansættelse på overenskomstmæssige vilkår med mulighed for forlængelse. Stillingen ønskes besat senest 1. marts 2020, gerne før. Ansøgning og CV sendes i ét dokument til job@tv2fyn.dk Spørgsmål kan i fortrolighed rettes til redaktionschef Malene Kjerstad maha@tv2fyn.dk eller mobil 24 79 50 61. Ansøgningsfrist 6. januar kl. 12. Vi holder første runde samtaler den 14. og 16. januar 2020 og anden runde den 20. januar 2020.

OM TV 2/Fyn

TV 2/Fyn er et af otte regionale, licensfinansierede mediehuse i Danmark. Der er ca. 75 fastansatte på TV 2/Fyn og en række freelancere, der med et budget på ca. 70 mio. kr. året rundt leverer journalistisk indhold på alle TV 2/Fyns medieplatforme. Ambitionsniveauet og tempoet er højt. Værdierne, humøret og sammenholdet er stærkt. Læs mere på www.tv2fyn.dk