I det fynske folks tjeneste

TV 2 Fyn søger ledende fotograf

Foto: Louise Koustrup

Vi søger en person, der kan være spillende træner for hele fotografgruppen i vores fynske mediehus. P.t. er vi seks faste fotografer, fire ftp-elever og en håndfuld freelancere. Dem skal du være teamleder for, samtidig med at du også selv laver visuel produktion i det daglige. Personaleansvaret for fotograferne ligger hos deres nærmeste chef, men det forventes, at du hver dag er den drivende kraft i en kommende og markant, visuel udvikling på TV 2 Fyn.

Så er du en talentfuld og dygtig fotograf, der gerne vil prøve dig selv af som leder, eller er du allerede visuel chef/leder, men ønsker noget mere tid i marken, så er dette jobbet for dig. Men du kan også have en tredje indgang, og vi vil gerne overraskes.

Fotograferne på TV 2 Fyn er en gruppe, der er meget motiverede for at blive dygtigere. De er netop nu i gang via et større efteruddannelsesforløb med at bringe deres faglighed endnu mere i spil – også på digitale platforme. For på trods af, at vi igennem et par år har haft stigende seertal på tv, så tror vi stadig på, at fremtiden er digital. Derfor ønsker vi også med denne ansættelse at ruste os til fremtiden samtidig med, at vi stadig prioriterer tv.

På TV 2 Fyns biler står der: ”Sammen gør vi Fyn bedre”. Vi tror nemlig på, at konstruktiv og kritisk journalistik i samarbejde med fynboerne kan gøre en forskel for de øer, vi bor på. Vi er helt overbeviste om, at levende billeder er det, der formidler vores journalistik bedst. Derfor tror vi også på, at det i fremtiden bliver afgørende for os at have højt specialiserede, visuelle mennesker ansat.

Kvalifikationer. Du er uddannet fotograf eller har arbejdet med visuel og journalistisk produktion. Massiv erfaring er IKKE et krav. Det er et højt fagligt niveau til gengæld.

Det forventes, at du ser fotograf-faget som mere end blot et tv-arbejde. Du skal derfor have ideer og holdninger til, hvordan et oprindeligt tv-hus som TV 2 Fyn kan fortsætte sin rejse ind i en digital tidsalder.

Det forventes, at du hver dag går foran med et godt eksempel, og at du på den måde virker som et fagligt fyrtårn. Du skal have lyst til at hjælpe fotografer og videojournalister med at udvikle sig og blive bedre.

På TV 2 Fyn ved vi, at ledelse kræver talent, men det kræver også træning. Vi er derfor villige til at investere i din uddannelse som leder, og du bliver en del af TV 2 Fyns ledergruppe på linje med de journalistiske redaktører.

Ansættelsesvilkår: Vi tilbyder en fastansættelse på fuld tid på overenskomstmæssige vilkår og foretrækker, at du er bosat på Fyn. Stillingen ønskes besat i efteråret 2020. Ansøgning og CV sendes i ét dokument til job@tv2fyn.dk. Spørgsmål kan i fortrolighed rettes til redaktionschef Lasse Hørbye Nielsen på lahn@tv2fyn.dk eller mobil 24 79 50 59.

Ansøgningsfrist er den 3. august 2020 kl. 12.00. Vi afholder samtaler i uge 33. Første runde den 11. august og den 13. august og afsluttende samtaler den 17. august.