I det fynske folks tjeneste

Nyhedsredaktør til Danmarks mest konstruktive mediehus

Foto: Louise Koustrup

TV 2 Fyn opfattes nu ubetinget af fynboerne som det mest nyhedsførende, mest debatskabende og mest troværdige mediehus i den fynske region. Samtidig er vi tæt på at opfylde drømmen om at blive Danmarks mest konstruktive mediehus. Nyheder i alle tænkelige genrer og formater er kernen, og derfor søger vi nu en nyhedsredaktør, der kan involvere, prioritere og drive redaktionen mod nye mål de kommende år.

På TV 2 Fyn er ingen platforme vigtigere end andre. Du kommer således både til at styre og afvikle indholdet i nyhedsudsendelserne på TV 2 kl. 17.15, 18.20 og 19.30. Du skal især i eftermiddags- og tidlige aftentimer lede den digitale redaktion, der udkommer på tv2fyn.dk. Du skal have øje på sociale medier. Dette stiller høje krav til din faglighed. Vi forventer ikke, at du er specialist på alle platforme. Men vi forventer, at du ser journalistiske muligheder til alle platforme. For dig er det vigtigste historierne. Du er idérig og kan se de store ting i de små.

Din baggrund er en journalistisk uddannelse. Det vigtigste er ikke din erfaring. Det er snarere, at du har dokumenteret journalistisk effekt. Enten som reporter eller som leder. Det må gerne fremgå af ansøgningen. Vi vil gerne læse om eksempler, hvor du har gjort en forskel.

TV 2 Fyn vandt i 2020 spadestiksprisen. Og den interne fynske journalistpris, Kæphesten. Som i 2019. Lige som journalistpraktikanter fra TV 2 Fyn de seneste tre år har vundet ”Kravling”- og ”Jern-Henrik”-priser på stribe. Vi er stolte af den undersøgende, kritiske og konstruktive journalistik, som vi laver. Vi har som erklæret mål at blive Danmarks mest konstruktive mediehus. Det hænger hos os direkte sammen med kritisk og undersøgende journalistik. På TV 2 Fyns biler står der, ”Sammen gør vi Fyn bedre”, fordi vi oprigtigt mener, at vores historier skal gøre en forskel for de 500.000 fynboer, vi er sat i verden for.

Reporterne her på stedet er organiseret i fagredaktioner. På den måde sikrer vi, at vi hele tiden udkommer med original, selvstændig og relevant journalistik. Vi tror på, at public service forpligter. Vi er en essentiel del af det demokratiske liv på Fyn, og det ansvar tager vi både alvorligt - og på os.

Du vil i dagligdagen skulle lede mange faggrupper. Eksempelvis fotografer, journalister, grafikere, producere og studieværter. Derfor er du en favnende person, der skaber tryghed og ro i dit team. Det er der brug for i en travl hverdag. Du skal også holde af at arbejde med - og lede – TV 2 Fyns buket af unge talenter. Vi har et stærkt team af journalistpraktikanter, ftp- og mediegrafiker-elever. De er friske, har vilde idéer og får et af landets bedste uddannelsesforløb. Der får du som nyhedsredaktør en nøglerolle, for vi ønsker at udvikle vores formidling hele tiden – og her er TV 2 Fyns yngste generation uhyre vigtig.

På TV 2 Fyn ved vi, at ledelse kræver talent, men det kræver også træning. Vi er derfor villige til at investere i din uddannelse som leder, og du bliver en del af et stærkt redaktør-korps sammen med din makker som nyhedsredaktør. Vi har en ledende redaktør, fagredaktører, digital redaktør og nyhedsredaktører. Dem skal du ønske at samarbejde med.

Stillingen som nyhedsredaktør er fast og fuldtids og ønskes besat her i efteråret 2020. Vi foretrækker, at du er bosat på Fyn. Send din ansøgning og CV sendes i ét dokument til job@tv2fyn.dk. Har du spørgsmål kan du i fortrolighed rette dem til redaktionschef Lasse Hørbye Nielsen på lahn@tv2fyn.dk eller mobil 24 79 50 59. Ansøgningsfrist er søndag den 20. september 2020 kl. 12.00. Vi afholder første runde samtaler tirsdag- onsdag den 22./23. september. Anden runde samtaler bliver fredag den 25. september.

TV 2 Fyn er et af otte regionale, licensfinansierede mediehuse i Danmark. Der er ca. 80 fastansatte og en række freelancere. Vi har et årligt budget på ca. 70 mio. kr. året rundt og leverer journalistisk indhold på alle TV 2 Fyns medieplatforme og som regionalt nyhedscenter for TV 2 Danmark. Ambitionsniveauet og tempoet er højt. Værdierne, humøret og sammenholdet er stærkt. Læs mere på www.tv2fyn.dk