I det fynske folks tjeneste

TV 2 Fyn og TV 2 søger fælles reporter til Christiansborg

I en kombineret stilling ønsker TV 2 Fyn sammen med TV 2 at dække det politiske stof på Christiansborg og dermed bygge bro mellem det landspolitiske og det regionale.

TV 2 Fyn er et ambitiøst og konstruktivt mediehus med fuld fokus på nyheder. Vi vil som TV 2s politiske redaktion arbejde målrettet og grundigt med at afdække og formidle relevante samfundsforhold. Til gavn for Fyn og til gavn for Danmark. Derfor er vores daglige samarbejde gnidningsfrit og en fælles reporter til Christiansborg en ideel løsning

TV 2 Fyn og TV 2 har de seneste to år delt en journalistisk stilling på Christiansborg, og vi har gode erfaringer og resultater med det. Pga. et jobskifte er jobbet nu ledigt pr. 1 januar 2021, og vi ønsker at bygge videre på det gode samarbejde med denne fastansættelse.

Vi søger derfor en selvstændig reporter, der med grundighed, energi og ildhu vil arbejde målrettet på at formidle det politiske stof og dermed mindske afstanden mellem Christiansborg og Fyn og Danmark.

TV 2s politiske redaktion er en af Christiansborgs største redaktioner. Her leveres til TV 2 News, TV2.dk og TV 2 Nyhederne. Tempo og præcision er vigtige parametre, og du skal også kunne lide holdarbejde, for der løftes i fælleskab.

Arbejdstiden mellem TV 2 Fyn og TV 2s politiske redaktion bliver fordelt 50/50, så du arbejder halvdelen af tiden direkte for TV 2 Fyn. Og den anden halvdel af tiden for TV 2s politiske redaktion. Din fysiske base er på Christiansborg, men det forventes, at du er indstillet på at rejse til Fyn, når det kræves.

PRIMÆRE OPGAVER

  • Nyhedsvagter for TV 2s politiske redaktion
  • Tæt ugentlig kontakt til TV 2 Fyns samfundsredaktion – herunder deltagelse i redaktionsmøder
  • Publicering af både digitale og tv-produktioner – herunder også live
  • Pleje og vedligeholdelse af kildenetværk blandt alle MF’ere, men særligt de fynskvalgte

Du refererer i det daglige til redaktionschef Mads Bisgaard, TV 2s politiske redaktion. På Fyn er samfundsredaktør Jakob Risbro din daglige leder, men du vil også have et meget tæt samarbejde med TV 2 Fyns ledende redaktør Jakob Herskind.

PROFIL

Du er uddannet journalist med erfaring fra et andet medie, hvor dit hovedfokus har været og er politik og samfundsstof. Det falder dig naturligt at manøvrere i det politiske system, og du tager selv initiativ i forhold til at støve nyheder op blandt dit kildenetværk, som du sætter en ære i at vedligeholde og udbygge. Du udkommer kompetent på digitale platforme og har stærke kompetencer og bred indsigt i de forskelligartede muligheder, de respektive platforme har indenfor nyhedsformidling.

Indsigt i fynske forhold er en fordel, men ikke et krav. Det er til gengæld et krav, at du er journalistisk kompetent og engageret i det politiske stof. Du må også meget gerne have optage- og redigerings-kompetencer med et vj-kamera eller en smart- phone.

2021 er et valgår med KV21. Her er du tiltænkt en nøglerolle, og det er derfor vigtigt for os, at din indkøringsperiode bliver forholdsvis hurtig og effektiv.

Send din ansøgning og CV i ét dokument til job@tv2fyn.dk senest mandag den 23. november. Vi holder ansættelsessamtaler sidst i uge 48.

Har du spørgsmål til stillingen, så kan du i al fortrolighed tage fat i enten redaktionschef på TV 2, Mads Bisgaard på 3010 0220 eller redaktionschef for TV 2 Fyn, Lasse Hørbye på 2479 5059.

Hvem er vi?

TV 2 DANMARK A/S er en dansk Public Service-tv-station. Hovedkanalen TV 2 har med en seerandel på omkring 25 % siden 1991 været Danmarks mest sete tv-kanal. Ambitionen i TV 2s koncernstrategi frem til 2021 er at fastholde virksomhedens styrke på tv-markedet i et streaming-landskab med massiv digital konkurrence og forbrugervaner, der hele tiden ændrer sig.

TV 2 Fyn er en af otte regionale TV 2-stationer i Danmark. TV 2 Fyn er det absolut nyhedsførende mediehus for den halve million mennesker i den fynske region. Vores ambition er at være Danmarks mest konstruktive mediehus. De kommende år har vi en stærk ambition om at fortsætte vores udvikling fra traditionel tv-produktion til fuldt fokus på visuelle fortællinger fra Fyn uanset platform, teknik og udstyr. Kernen på TV 2 Fyn er nyheder, aktualitet – og live i alle tænkelige afskygninger.