I det fynske folks tjeneste

TV 2/FYN søger nyhedsredaktører med styrke i tv

TV 2/Fyn søger to ambitiøse og moderne tv-redaktører til at fortsætte vores udvikling som Danmarks mest nyhedsorienterede regionalstation.

Efter en omfattende forandring med en vellykket lancering af landets første, regionale nyhedskanal og implementering af en ny strategi tager vi nu næste skridt til at styrke alle platforme i et mediehus, der altid tænker i 360 graders journalistik.

Derfor søger vi nu to dedikerede nyhedsredaktører, der med gejst, motivation og stærk faglighed kan løfte vores tv-platforme til nye højder.

Redaktørkorpset på TV 2/Fyn vil fremover bestå af:

  • Ledende nyhedsredaktør.
  • Digital redaktør.
  • Planredaktør.
  • Businessredaktør.
  • Samfundsredaktør.
  • Kulturredaktør.
  • En Tv-redaktør – og dig og en ny kollega.

Om stillingen
Som tv-redaktør på TV 2/Fyn kommer du til at arbejde i et målrettet og ambitiøst miljø, hvor redaktørrollerne er tilpasset den nye og omskiftelige virkelighed.

Den ledende nyhedsredaktør sætter historier i gang i tæt samarbejde med vores fire fagredaktører og planredaktører. Herefter tager tv-redaktøren over og arbejder tæt sammen med det øvrige redaktørkorps, producerne, værterne, grafikerne og reporterne for at udkomme med det bedst mulige produkt på tv-platformene.

Som tv-redaktør får du det overordnede ansvar for udformning og eksekvering af tv-journalistikken.

Mandag til fredag sender TV 2/Fyn et nyhedsshow i tidsrummet 17 til 20, og det er de tre timers direkte tv, du vil få fokus på. Arbejdstiderne vil være fra cirka middagstid til tidlig aften på ugens hverdage, og du skal samtidig være indstillet på en del weekend-arbejde.

Om dig
Samarbejde er en forudsætning, og selvom stillingen har massivt fokus på tv, så forventer vi, at du også har en veludviklet sans for 360-graders journalistik og kan spotte, hvordan en tv-historie formateres til TV 2/Fyns digitale og sociale platforme – og hvordan digitale historier kan bevæge sig den anden vej.

Som tv-redaktør får du stort ansvar og frihed til at lede TV 2/Fyns reportere og afviklingshold på dagen. Sammen med dem skal du skabe de rigtige fortællinger, bruge visuelle virkemidler og holde den redaktionelle linje, som udvikler TV 2/Fyns allerede eksisterende position som fynboernes vigtigste nyhedskilde.

Du skal derfor kunne lede, motivere og engagere selvstændige og fagligt stærke journalister, fotografer og producere. Og du skal have et struktureret hoved, så du løbende kan ændre i både prioritering og reporternes opgaver i løbet af dagen.

Tv-erfaring er derfor et krav.

Det forudsættes, at din journalistiske og etiske kerne er i top, og du bliver en del af et nyheds- og fagredaktør-team, der målrettet blive lederuddannet med både interne og eksterne kursusforløb.

TV 2/Fyns journalistiske linje
TV 2/Fyns daglige, journalistiske linje er delt i tre kernebegreber:

  • Vi sætter dagsorden
  • Vi skaber debat
  • Vi er tæt på

Som licensfinansieret public service-station arbejder vi stolt ”i det fynske folks tjeneste”. Derfor er det også en stærk drivkraft, at vores journalistik er relevant og handler om ”nogen” og ikke bare om ”noget”. Al journalistik, teknik og organisation er fornyet, så TV 2/Fyn i dag har én nyhedsjournalistisk linje, der omfatter både TV 2-vinduer, tv2fyn.dk og digitale platforme og stationens egen ”24-timers” kanal.

Vi arbejder allerede tæt og fortrinligt sammen med de øvrige TV 2-regioner, TV 2/Nyhederne og TV 2 News på både Kvægtorvet og Teglholmen. Dette samarbejde er netop blevet udvidet, så TV 2/Fyn nu er regionalt nyhedscenter for TV 2/nyhederne, ligesom TV 2 nu er fast Christiansborgredaktion for TV 2/Fyn.

Vi er i dag cirka 78 fastansatte medarbejdere og 10-15 mere eller mindre fast tilknyttede freelancere i mediehuset TV 2/Fyn, der er en virksomhed med højt til loftet, store ambitioner og kort til handling.

Du bliver en del af en ung, dynamisk og levende kultur på kryds og tværs af huset. Det giver samlet et stærkt fællesskab og holdånd, der er kernen i den ambitiøse forandring, som medarbejderne har gennemført på TV 2/Fyn de seneste år.

Sådan søger du
Der er ansøgningsfrist via mail mandag den 24. april kl. 12.00. Vi holder samtaler den 26. og evt. 27. april. Tiltrædelse gerne pr. 1. juni.

Redaktionschef Mads Boel (mobil: 24 79 50 65) uddyber gerne, inden du sender din ansøgning til chefsekretær Randi Dehlbæk på rade@tv2fyn.dk.