Fynsk politiker fik kastet sten gennem ruderne

Tidlig lørdag morgen blev Susanne Crawley udsat for hærværk i sit private hjem, da ukendte gerningsmænd kastede sten gennem ruderne i hendes hus.

Det var ubehagelig oplevelse, der vækkede børn- og ungerådmand Susanne Crawley (R) lørdag morgen. Her kastede endnu ukendte gerningsmænd nemlig sten ind gennem byrådspolitikerens vinduer.

Det skriver Susanne Crawley på sin facebookside.

- Vågnede tidligt i morges ved at der blev kastet store sten ind gennem vore vinduer. Politiet har været her, og lige nu er en glarmester ved at ordne det værste. Jeg har støvsuget glasskår op i timevis, så vinduerne kan blive klar til, at vi tænder lys i aften, skriver den fynske politiker på sin facebookside.

TV 2/Fyn har forsøgt at få en kommentar fra Susanne Crawley og Fyns Politi, men ingen har ønsket at kommentere hændelsen på nuværende tidspunkt.

Udsat for trusler flere gange 

Susanne Crawley er flere gange tidligere blevet udsat for trusler. Senest i december sidste år hvor en 40-årig kvinde blev idømt 12 måneders fængsel for trusler. Straffen blev dog reduceret til et halvt års fængsel i april. 

I april sidste år blev en 52-årig mand varetægtsfængslet i fire uger, efter at han havde fremsat trusler mod politikeren. 

Den samme mand blev også i november 2017 idømt 90 dages ubetinget fængsel for trusler mod Susanne Crawley.