Ungt forsvarstalent skriver med OB

Et af de største forsvarstalenter i Danmark skifter fra 1.januar Holbæk ud med Odense, hvor han tiltræder på en kontrakt frem til sommeren 2018

OB er allerede godt i gang med at styrke den del af truppen, der har været udsat for hård kritik i dette efterår, forsvaret.  Frederik Tingager tiltræder nemlig på en kontrakt fra 1.januar. En midterforsvarer der rager godt op i landskabet, 198 centimeter er manden, der har tilbragt tre år af ungdomslivet i Brøndby IF.

" Det er en stor mulighed for mig, og jeg er helt sikker på, at jeg får nogle redskaber til at videreudvikle mig, som jeg ikke har haft før. Jeg glæder mig utrolig meget til at træne på et højt niveau hver eneste dag og spille med spillere, jeg kan tage ved lære af. For at blive bedre skal man spille med nogle, der er bedre end en selv, for det er den eneste måde, man kan nå deres niveau," siger Frederik Tingager i en pressemeddelelse.

Jeg glæder mig utrolig meget til at træne på et højt niveau hver eneste dag og spille med spillere, jeg kan tage ved lære af. For at blive bedre skal man spille med nogle, der er bedre end en selv, for det er den eneste måde, man kan nå deres niveau

"Det er en stor mulighed for mig, og jeg er helt sikker på, at jeg får nogle redskaber til at videreudvikle mig, som jeg ikke har haft før. Jeg glæder mig utrolig meget til at træne på et højt niveau hver eneste dag og spille med spillere, jeg kan tage ved lære af. For at blive bedre skal man spille med nogle, der er bedre end en selv, for det er den eneste måde, man kan nå deres niveau," siger Frederik Tingager.

"Jeg glæder mig utroligt meget, for det er min første fuldtidskontrakt, og det er en drøm og et mål, som jeg har arbejdet hårdt for at nå. Det er fantastisk, at det er lykkedes, og det giver mig sult efter endnu mere, og jeg har allerede sat mig nye mål og ambitioner, så jeg kan gribe chancen, når den kommer".

Frederik Tingager var på besøg i Ådalen til en prøvetræning og reserveholdskamp i november. Og der fik han sine første indtryk af sin nye klub.

"Der blev taget rigtig godt imod mig, og jeg var glad for at opleve en ung trup, som jeg kan se mig selv i. OB har en god historie og er en stor klub, så da OB viste interesse for mig, så var det vigtigt for mig, at jeg kunne se mig selv i klubben og sammenhængen. Der er masser af talent og samtidig også erfaring, så det er et godt mix, lyder det fra Tingager"

"Med min højde og styrke har jeg selvfølgelig fysikken med mig, men jeg kan også godt lide at spille bolden med fødderne. I ungdomsårene i Brøndby spillede jeg i en periode på den centrale midtbane, og det udviklede mit spil med fødderne, så jeg i dag er en forsvarsspiller, der ikke bare søger de nemme afleveringer, men som også gerne vil skabe noget, hvis der er plads til det."

"Jeg har drømme og mål med min karriere, men jeg er selvfølgelig også realistisk omkring, at jeg skal vænne mig til tempoet og alt det, der kommer til at ske omkring mig. Men jeg ved, at jeg er typen, der omstiller sig hurtigt, så jeg er sikker på, at jeg nok skal gribe chancen, når den opstår, for selvfølgelig er det ambitionen, at jeg vil spille mig på holdet på sigt," lyder det fra Frederik Tingager.

Oversigt

    Oversigt