Sæsonen er slut: Bulldogs slået ud af Herlev

Ottendedelsfinalen blev endestationen for Odense Bulldogs, der efter det tredje nederlag på stribe er færdige i årets turnering.

Kigger man ud ad vinduet, ligner det langt fra sommer. Det ligner ikke engang forår. Men ikke desto mindre står den nu på sommerferie for Odense Bulldogs.

Efter et skuffende 2018, der bød på blot fem sejre og hele 17 nederlag, kan Odense-spillerne se tilbage på en sæson, der startede godt og sluttede tæt på katastrofalt.

Efter den nye sæsonstruktur skulle Bulldogs, der efter grundspillets 50 kampe lå på syvendepladsen, spille bedst af fem kampe mod nummer ti, Herlev Eagles, om en plads i kvartfinalerne, de såkaldte play-in-kampe.

Som bonus for syvendepladsen førte Bulldogs med 1-0 i kampe allerede inden den første kamp, men det var langt fra nok for de fynske hockeyhelte.

For efter tre fynske nederlag på stribe er det nu Herlev, der er klar til kvartfinalerne.

Efter sejre i de første to kampe førte Herlev samlet med 2-1 inden mandagens kamp, og det var derfor et Bulldogshold, der var tvunget til sejr, hvis drømmen om videre avancement skulle holdes i live.

Ifølge bulldogs.dk var der i kampens start masser af chancer i begge ender, og Odense havde de fleste i starten, hvor Herlev hurtigt fik spillere i udvisningsboksen. Men fynboerne kunne ikke udnytte overtallene i første periode.

I stedet kom Herlev først på tavlen, da de udnyttede deres første powerplay til at bringe sig foran med 1-0 på en scoring af profilen Brett Thompson.

Svært i overtal

Efter godt fire minutters spil af anden periode fik Bulldogs kæmpet sig tilbage, og via en kraftfuld scoring af Ned Lukacevic kom Bulldogs på 1-1. I den efterfølgende periode fik Herlev en stribe udvisninger, men som det har været tilfældet i alle play-in-kampene, havde Bulldogs mere end almindeligt svært ved at omsætte overtallet til scoringer.

Men når man ikke kan score i powerplay, kan man vel score i undertal. Det var paradoksalt nok netop, hvad Mads Schaarup gjorde efter 45 minutter. 2-1 og Bulldogs var på vej mod den forløsende sejr, der kunne sikre en afgørende kamp i Odense.

Men blot tre et halvt minut senere var kampen vendt på hovedet, og den fynske 2-1-føring vekslet til en 3-2-føring til Herlev.

Trods flere ihærdige forsøg i kampens afslutning lykkedes det ikke Bulldogs at få udlignet, og derfor sluttede sæsonen for Odense Bulldogs mandag aften i Herlev Skøjtehal.