GOG fastholder presset på førerholdet Skjern

GOG kom to point tættere på førstepladsen i 888 Ligaen med en sejr ude over bundholdet Tønder.

TM Tønder Håndbold gav i perioder GOG kamp til stregen i søndagens opgør mellem top og bund i herrernes 888 Ligaen, men det endte med en favoritsejr til GOG på 36-24.

Sejren bringer GOG op på 38 point. Det er ét færre end Skjern, der fører ligaen og med tre runder igen har kurs mod grundspillets førsteplads.

Førstepladsen i grundspillet er vigtig, fordi den giver adgang til næste sæsons Champions League, og desuden får holdene i top-2 to point med over i slutspilsgrupperne.

Tønder fik en god start på kampen ved at komme foran 4-1. Men i løbet af første halvleg tog GOG over og gik til pause foran 14-12.

Efter pausen begyndte klasseforskellen at smitte af på måltavlen. Midtvejs i anden halvleg havde Tønder bare scoret fire gange.

Det endte derfor med en sikker sejr til GOG, der er snublende tæt på at sikre sig en plads i top-2. Tønder kæmper i den modsatte ende for overlevelse. Der er tre point op til HC Midtjylland på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Tidligere søndag kom Ribe-Esbjerg HH et skridt tættere på slutspillet, da holdet hjemme slog Nordsjælland Håndbold 34-32.

Ribe-Esbjerg har med sejren blot to point op til netop Nordsjælland med tre kampe igen. Nordsjælland ligger på ottendepladsen i ligaen, hvorfra de otte bedste hold går i slutspillet.

Nordsjælland var godt på vej mod sejren, og det gæstende hold var ad flere omgange foran med fire mål. Men Ribe-Esbjerg kom tilbage og satte til sidst trumf på med to scoringer.

Ribe-Esbjergs Jacob Holm blev topscorer med ni mål, mens Nordsjællands Nicolai Pedersen scorede syv gange.