Seneste nyt

Få de seneste nyheder fra og om Fyn lige her.

Her scorer amatørspiller blæret mål mod de danske mestre

Det var de danske mestre fra GOG, der endte med at løbe med sejren i mandagens pokalkamp mod Kerteminde HK fra 3. division, men undervejs i kampen viste amatørspillerne fra Kerteminde sig absolut flot frem i Kerteminde Idrætscenter.

Kampen endte med en 37-28 sejr til gæsterne, men Kerteminde holdt længe stand.

Efter 25 minutters spil var Kerteminde foran med 15-13, og på det tidspunkt var det 550 personer store publikum blandt andet blevet forkælet med, hvad der måske nok kan betegnes som det mest flabede straffekast, der kastes i år.

Efter 10 minutter ved stillingen 5-7 til GOG tog Kertemindes venstrefløj Tobias Sivert Pedersen fat i bolden, og med en skudfinte og skruebold i én og samme bevægelse snød han liga-keeper Matthias Rex, der ikke så ud til at ane, hvad der var sket, før bolden trillede ind i mål.

Verdens mest flabede straffekast? Bedøm selv i videoen fra Dansk Håndbold TV, der forevigede øjeblikket og streamede hele pokalkampen.