Seneste nyt

Få de seneste nyheder fra og om Fyn lige her.

Oversigt

Eid-fest udvikler sig til stort slagsmål i Vollsmose

Det, der skulle have været en festlig fejring af afslutningen på ramadanen, udviklede sig til et større slagsmål i Odense-bydelen Vollsmose sent fredag aften.

Flere personer har været involveret i slagsmålet, oplyser Fyns Politi til TV 2 Fyn. Fyns Politi kan ikke svare på, hvor mange personer det drejer sig om, men der er tale om "en del".

- I forbindelse med efterforskningen af det formodede knivstikkeri på den 17-årige dreng er vi til stede derude, da slagsmålet opstår, siger Lars Thede til TV 2 Fyn og tilføjer, at optrinnet finder sted klokken 22.30 fredag aften "i og omkring et stort telt" i et opstillet tivoli.

- Slagsmålet opstår ud af det blå, oplyser vagtchefen.

Betjentene tilkalder assistance, som ankommer til stedet kort tid efter - der er tale om "flere patruljer". Herefter går optøjerne i sig selv, oplyser Lars Thede.

Ligesom det er tilfældet med det 17-årige formodede offer for knivstikkeri, er det heller ikke her lykkedes for Fyns Politi at komme sagen nærmere, da de implicerede har nægtet at udtale sig.

- Vi har hverken fået nogen anmeldelser eller foretaget nogen anholdelser, siger vagtchefen og tilføjer, at Fyns Politi lige nu er ved at indsamle materiale fra både overvågning og sociale medier til den videre efterforskning.

Ifølge vagtchefen er der ingen svært tilskadekomne i forbindelse med slagsmålet.