Seneste nyt

Få de seneste nyheder fra og om Fyn lige her.

Oversigt

Politiker anmelder kiosk for at sælge ulovlige e-cigaretter

Venstres medlem af Sundhedsudvalget i Odense Kommune Nicolai Busch Bæhrenz har tirsdag eftermiddag anmeldt Online-Kiosken i Jernbanegade i Odense for ulovligt salg af puff bars, der er en e-cigaret med smag af blandt andet jordbær og kiwi.

Politikeren oplevede nemlig torsdag i sidste uge at kunne købe de smagfulde e-cigaretter i kiosken. Ligesom han overværede to unge kvinder købe puff bars'ene.

- Nu er de anmeldt, fordi de aktivt bryder loven og sælger nikotinpræparater til vores alleryngste, siger Nicolai Busch Bæhrenz umiddelbart efter at have indsendt anmeldelsen til Fyns Politi.

- Vi kæmper en brav kamp lige nu, fordi vi har ikke råd til endnu en generation, der er afhængige af nikotin. Det vi er nødt til at gøre et eller andet ved, og så er det da irriterende, at nogle aktivt bryder loven, tilføjer politikeren.

Puff bars har et højt nikotinindhold, hvilket gør dem stærkt vanedannende. 

TV 2 Fyn har tirsdag forsøgt at komme i kontakt kioskens ejer. På en af virksomhedens offentlige tilgængelige numre oplyser en mand, at der ikke foregår noget ulovligt i kiosken. Manden ønsker dog ikke at udtale sig, og vil ikke bekræfte sin identitet.