Seneste nyt

Få de seneste nyheder fra og om Fyn lige her.

Oversigt

Politiker om Kansas City: Vi har ikke de ekstra penge

Spillestedet Kansas City og lejerne Odense Øvelokaleforening har indberettet en forkert alder på en række brugere af stedets øvelokaler. Det betyder, at en stor del af det tilskud, som foreningen får til folkeoplysning, forsvinder.

Kommer pengene ikke på en anden måde, har direktør for Kansas City, Thomas Aarup, sagt, at stedet sandsynligvis må lukke. Der mangler halvanden million kroner til at få økonomien til at hænge sammen, men det er ikke penge som Odense Kommune har, siger byrådspolitiker Araz Khan (V):

- Først og fremmest er det rigtig ærgerligt, at de er kommet i den økonomiske situation. Men med de oplysninger jeg har, ser jeg ingen muligheder, med mindre vi kan trylle halvanden til to millioner op af en hat, som vi ikke har.

Han påpeger at beløbet er meget stort, og at der ikke er nogle oplagte steder at tage pengene.

- Jeg synes der er behov for at gentænke omfanget af stedet, og overveje om brugerbetalingen skal sættes op. Der er ingen tvivl om, at Kansas City er et vigtigt organ i forhold til kulturmiljøet, men vi kan altså ikke som kommune sige, at nu får i bare flere penge. De penge skal gå fra noget andet, siger han til TV 2 Fyn.