Seneste nyt

Få de seneste nyheder fra og om Fyn lige her.

Oversigt

Styrelse opruster i Odense - skal fange svindlere

Landets største styrelse udvider nu sine operation i Odense og søger 14 nye medarbejdere, der skal fange borgere, der snyder fællesskabet.

Det er Skattestyrelsen, der udvider sit fynske skattecenter med en ny straffesagsenhed og opruster i eksisterende enheder. Det skriver styrelsen i en pressemeddelelse.

De 14 juridiske sagsbehandlere skal behandle sager om skattesnyd i form af blandt andet 'transfer pricing' og 'social dumping'.

- De 14 nye juridiske sagsbehandlere kommer til at løfte en yderst vigtig samfundsopgave: At vurdere de strafferetlige konsekvenser, når borgere og virksomheder med vilje, eller fordi de ikke har undersøgt reglerne tilstrækkeligt, unddrager skatter og afgifter, siger underdirektør i Skattestyrelsen Henriette Lemvigh.

- Som medarbejder i Center for straffesager er du med til at understøtte retssikkerheden- og følelsen hos den danske befolkning, tilføjer underdirektøren.

Skattecenters tre straffesagsenheder er på udkig efter medarbejdere med en uddannelsesmæssig baggrund inden for jura, revision eller regnskab. Den nye straffesagsenhed har opstart 1. oktober.