Seneste nyt

Få de seneste nyheder fra og om Fyn lige her.

Oversigt

Politiker frygter, at problemelever er flyttet fra Vollsmose til Agedrup

Rådmanden i Odenses Beskæftigelses- og Socialforvaltning, Christoffer Lilleholt (V) vil nu have undersøgt, om elever, der gik på to tidligere Vollsmose-skoler, som nu er sammenlagt, er de samme elever, der skaber en utryg dagligdag på Agedrup Skole.

- Vi har nogle indikationer på, at nogle af de elever, som har skabt mange problemer, er kommet fra de Vollsmose-skoler, vi tidligere har haft, siger rådmanden.

Han hæfter sig ved, at der tidligere har været en anden normal i skolerne i Vollsmose, og rykker man eleverne derfra og til en ny skole, vil presset følge med.

- Vold og tæsk og nogle af de ting, som bliver fremhævet på Agedrup Skole, har været mere normalt på Vollsmose-skolerne. Antallet af børnesager har også været relativt højt på vores Vollsmose-skoler.

Gennem de seneste år er trivslen faldet på Agedrup Skole, viser tal fra Odense Kommune. Det frygter Christoffer Lilleholt også skyldes overflytning af elever fra Vollsmose-skolerne.

- Der har været mange udfordringer på Vollsmose-skolerne. Lave karakterer, højt fravær og dårligere trivsel er nogle af de ting, som vi kan se Agedrup Skole er blevet påvirket af henover årene, understreger Lilleholt.