Annoncering på TV 2 FynPå TV 2 FYN er det muligt at blive annoncør på de populære regionale vejrudsigter for Fyn, som vi får produceret og præsenteret af de kendte værter på TV 2 Vejret


Når en virksomhed eller forening præsenterer VEJRET på TV 2 FYN, er man garanteret stærkt målrettet dækning. TV 2 FYN er nemlig fynboernes foretrukne nyhedsmedie, så dermed er vores annoncører også sikre på gode seertal!


I forhold til traditionelle reklamer, tilbyder vi bl.a. annoncør eksklusivitet, dvs. at de præsentationer af Vejret man booker hos os, dem har man helt for sig selv!


Vores produkt er helt ideelt til branding af hvem man er, hvor man er, og hvad man har af produktrelaterede budskaber. Det kan bl.a. komme til udtryk i flotte levende billeder, kombineret med et veltalt og matchende speak. Prismæssigt er vi også særdeles konkurrencedygtige!


Hvis du gerne vil se hvorledes det kan tage sig ud, så kig med i vores udsendelser 17.12, 18.20 (18.15 i weekenden) 19.30 og 22.00.


Vi håber du har fået lyst til at høre mere, og du er derfor meget velkommen til uforpligtende at kontakte Salgschef Søren Christiansen.


Kontakt:
Salgschef Søren Christiansen
Mobil: +45 21 31 85 80 
Mail: soch@tvsyd.dk


document — TV2 FYN - Medieinfo 2022, 0.60 MB