TV 2 Fyn - et konstruktivt mediehus

Vores vision er, at TV 2 Fyn frem over skal udvikle sig til det helt centrale og meningsdannende medie på Fyn. Hvor al journalistisk indhold skal give reel public service-værdi for den enkelte fynbo, den fynske befolkning – og den fynske region.

Vores mål er konkret: At vores journalistik og indhold giver seerne og brugerne overblik og viden, som gør dem til engagerede borgere til gavn for Fyn.

Vores strategi er, at TV 2 Fyn skal være det mest konstruktive mediehus i Danmark, hvor vi sammen med fynboerne sætter dagsorden, skaber debat og peger på løsninger.

Det sker gennem uafhængig, kritisk, konstruktiv og relevant journalistik. Men først og fremmest via dialog med fynboerne, som skal kunne komme til orde og være med til at præge den demokratiske samfundsudvikling.

Samtidig er vi alle fynboers medie. Derfor skal vi være relevante og tilgængelige for alle. Både på tv, hjemmeside og sociale medier – men i høj grad også i det offentlige rum, hvor vi glæder os til at møde fynboerne og diskutere det samfund, vi alle er en del af


document — vedtaegter_for_tv_2_fyn_0, 0.16 MB