Debatten på TV 2 Fyn

Del dine nyheder og deltag i debatten på #tv2fyn

TV 2/Fyns redaktion følger hver dag alt indhold delt på #tv2fyn og facebook.com/tv2fyn.

Så har du en god historie, et varmt tip eller lyst til at debattere de fynske nyheder, er du meget velkommen til at gøre det på enten #tv2fyn eller på vores Facebookside.

Det eneste vi gerne vil have, er at du følger vores retningslinjer, så vi kan få en levende, sober og fornuftig debat.

Retningslinjerne kan du se enten på facebook.com/tv2fyn eller nederst på siden her.


Her finder du TV 2/Fyn på de sociale medier


På Facebook deler vi dagens vigtigste videoer og nyheder fra TV 2/Fyn og tv2fyn.dk. Du er meget velkommen til at deltage i snakken og også dele dine egne historier, tips, billeder og videoer. Så kan det være, vi bruger det enten på TV eller på tv2fyn.dk.

På Twitter deler vi nyheder, billeder og videoer fra TV 2/Fyn og tv2fyn.dk - og deler også gerne dine historier og kommentarer på hashtagget #tv2fyn - kom ind og vær med i debatten.

Instagram er stedet for billeder. Her kan du få både fynske nyheder og et unikt kig bagom kameraet på nyhedsstationen TV 2/Fyn. Brug #tv2fyn, så ser vi også dit indhold - og bruger det måske på vores platforme.


Retningslinjer for debat på facebook.com/tv2fyn


TV 2/Fyn håber, at du har lyst til at være med i levende og mangfoldig debat på vores Facebookside. Du kan skrive om både stort og småt, men dine indlæg skal altid holde sig inden for såvel det givne emne samt lovgivningen og må ikke indeholde injurierende og racistiske udsagn.

Du skal med andre ord holde dig fra personlige angreb, grimt sprog, chikane og andre former for spydigheder.

Du skal heller ikke skrive nedsættende eller underlødige påstande om firmaer, personer eller befolkningsgrupper. Vi frabeder os også indlæg, der er kommercielle med henblik på direkte salg af et eller flere produkter.

Herudover er det selvfølgelig et krav, at alle kommentarer overholder dansk lovgivning. Det er altså heller ikke i orden at komme med trusler eller opfordre til vold.

TV 2/Fyn forbeholder sig ret til at slette indlæg, der ikke overholder reglerne og til i grove tilfælde at udelukke brugere fra at kommentere på vores Facebookside, hvis de ikke retter sig efter de advarsler, vi måtte give.

Vi følger hele tiden debatten på TV 2/Fyns Facebookside, men skulle du se et indlæg, som du mener er i strid med vores regler, så må du meget gerne kontakte os på redaktionen@tv2fyn.dk.

Vi henviser også til Facebooks egne fællesskabsregler:

  • Det er imod Facebooks regler at bryde loven på nogen måde. Herunder også trusler.
  • Facebook fjerner opslag med følsomt indhold.
  • Groft sprogbrug er ikke godkendt.
  • Når du opretter din Facebook-konto godkender du, at du bruger din rigtige identitet. Falske profiler er imod reglerne.
  • Sørg altid for, at du har rettighederne til det, som du deler på Facebook. Du må for eksempel ikke dele andres billeder eller lignende.


Sådan klager du


Hvis du ønsker at klage over enten andre brugeres eller TV 2/Fyns adfærd på sociale medier, kan du kontakte redaktionschef Mads Boel på mabo@tv2fyn.dk.

Upload af video og billeder

Vi vil gerne have billeder og videoer fra hele det fynske område. Det kan være alt fra en smuk blomst i haven til billeder og videoer fra en brand - eller stemning fra en begivenhed.

Du kan uploade det hele på vores Facebookside, facebook.com/tv2fyn. Så kan det være, at vi bruger dit input i vores tv-udsendelser eller på vores hjemmeside tv2fyn.dk.

Når du uploader billeder eller video til facebook.com/tv2fyn, så giver du også dit samtykke til, at TV 2/Fyn vederlagsfrit kan vise det på vores hjemmeside og i TV.

Vi betaler derfor ikke for materiale uploadet til vores Facebookside. Til gengæld giver vi dig muligheden for at få dit billede eller din video vist på hele Fyn.