I det fynske folks tjeneste

Send os dit tip

For at kunne lave de bedste fynske historier til tv, web og sociale medier er TV 2 Fyn afhængig af fynboerne. Din mening eller oplevelse er den vigtigste inspirationskilde for vores nyhedsredaktion.

Derfor er du altid meget velkommen til at kontakte TV 2 Fyn, hvad enten du vil kommentere en tv-udsendelse eller en artikel på internettet – eller har en idé eller et tip til en god historie på Fyn. Du kan bruge nedenstående formular. 

Du kan også sende en e-mail til redaktionen på tip@tv2fyn.dk 

Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til redaktionen på 63 15 60 00. 

Hvis du vil sende os billeder eller videoklip, kan du gøre det fra denne side: upload.tv2fyn.dk

Du er også velkommen til at bruge formularen til at indsende ris og ros af vores udsendelser.

Betingelser: Når du sender video eller billeder til os forventes det, at du også besidder rettighederne til det sendte. Det er endvidere altid din pligt at sikre, at du er i besiddelse af de fornødne rettigheder til at offentliggøre materialet. Eventuelle erstatningskrav rettet mod TV 2/Fyn vil blive videresendt til den enkelte person, der måtte have krænket 3. parts rettigheder. Når du sender video og andet materiale til os, giver du TV 2/Fyn, TV 2 Regionerne og TV 2 ret til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder også i forbindelse med markedsføringen og demonstrationen af vores produkter. Dit materiale vil ikke blive solgt til tredjepart. Du bevarer ophavsretten og kan til hver en tid bruge og dele dit materiale i andre sammenhænge. Det er alene TV 2/Fyn, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes eller ej.
Filer skal være mindre end 10 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png bmp pdf
OBS
For at sikre os, at du ikke er en robot, der forsøger at sende os spam, beder vi dig sætte kryds i nedenstående boks.
CAPTCHA
Tak for tålmodigheden. Spørgsmålet er udelukkende for at forebygge spam.