26-årig varetægtsfængslet: Politiet finder tre kilo hash i bil

Natten til torsdag standsede en politipatrulje en bil ved Kildebjerg. En ransagning viste, at der var tre kilo hash gemt i bilen.

En 26-årig mand fra Nyborg er blevet varetægtsfængslet i fire uger, efter en politipatrulje natten til torsdag fandt tre kilo hash gemt i en bil. Den 26-årige mand har erkendt over for politiet, at hashen er hans.

Under en almindelig nattevagt møder en patrulje ved Vissenbjerg en bil, som de synes kører lidt ustabilt og slingrer lidt. Patruljen fatter derfor mistanke og følger efter bilen, og ved Kildebjerg, ved tilkørslen til motorvejen, beder de bilen om at køre ind til siden.

Da politiet åbner dørene til bilen, bliver betjentene mødt af en mistænkelig lugt af hash og beslutter derfor at ransage bilen.

- Betjentene synes, at der lugter meget af hash i bilen, og derfor vælger de at ransage både de to personer og bilen, siger anklager Brian Dybdahl fra Anklagemyndigheden ved Fyns Politi.

Under ransagningen finder betjentene tre kilo hash, der er gemt forskellige steder i bilen.

- Den ene erkender over for politiet, at det er hans hash, men han fastholder, at det kun er til eget brug, siger Brian Dybdahl.

Manden, der var passager i bilen, er en 26-årig mand fra Nyborg, der flere gange tidligere er straffet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

- På den baggrund bliver han først arresteret og siden varetægtsfængslet i fire uger, da vi finder det sandsynligt, at han vil begå ligeartet kriminalitet, siger anklager Brian Dybdahl.

Hvad der videre skal ske med den 26-årige, må den nærmere efterforskning vise, forklarer Brian Dybdahl.

- Vores opfattelse er, at med så store mængder er der en vis sandsynlighed for, at det kan være med henblik på videresalg, og det ser politiet nu nærmere på, siger Brian Dybdahl.

Anklageren er dog ikke i tvivl om, at der vil blive rejst en tiltale mod den 26-årige mand.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt