I det fynske folks tjeneste

Ny ballade på Korup Skole

Tre forældrepar på Korup Skole er i gang med at flytte deres børn til en anden skole i frustration over en omstridt skoleelevs opførsel. De tre børn går sammen med en dreng, der i gennem tid længere har skabt splid på skolen.

-

Tre forældrepar på Korup Skole er i gang med at flytte deres børn til en anden skole i frustration over en omstridt skoleelevs opførsel. De tre børn går sammen med en dreng, der i gennem længere tid har skabt splid på skolen.

De tre forældrepar mødes tirsdag aften med kommunen og skolen. Får de ikke nogle ordentlige svar på deres spørgsmål, vil de kraftigt overveje at melde børnene ud.

For halvanden måned siden betød drengens opførsel, at andre elevers forældre i protest underviste deres børn derhjemme. Kort efter blev konflikten løst, men nu er der altså igen ballade, og det har fået de tre forældrepar til at overveje at flytte deres børn, erfarer DR Fyn.
- Vi tør ikke løbe risikoen for, at der sker mere med vores børn, siger Helle Jensen, der er forælder til en af de tre elever.