Odense-spiller fortsat tvivlsom til VM

Odense Håndbolds Trine Østergaard er fortsat tvivlsom til VM-kampene. Derfor støder Simone Böhme nu til den danske trup.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen har indkaldt højrefløjen Simone Böhme til VM-truppen, der lige nu forbereder sig til VM i kvindehåndbold.

Det oplyser Dansk Håndbold Forbund i en pressemeddelelse.

Beslutningen er truffet, fordi det fortsat er tvivlsomt, hvornår og hvor meget skulderskadede Trine Østergaard kan deltage i turneringen.

- Vi kan ikke gå ind i en VM-slutrunde uden en decideret højrefløj. Da det stadig er meget tvivlsomt, om Trine bliver klar til lørdag, har vi valgt at reagere nu. Simone har vi haft med flere gange, og hun kender både holdkammeraterne, og den måde vi gerne vil spille på, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Kan ikke træne med

Trine Østergaard var udset til at skulle passe højrefløjen alene ved VM, men hun faldt uheldigt og slog sin ene skulder i lørdagens testkamp mod Sverige.
Odense-spilleren var fraværende ved torsdagens træning i Tyskland, hvor hun i stedet brugte tiden på behandlinger hos landsholdets lægestab.

- Hun kan stadig ikke træne håndbold, så vi venter og ser. Vi skal være stensikre på, at den skulder kan holde i resten af turneringen, før vi begynder at bruge hende, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Han tør ikke give et bud på, hvornår den hurtige fløjspiller er klar til kamp igen.

- Det er svært at sige. Det er en forstuvning af skulderen, og der er ikke noget, der er gået i stykker. Det kan gå hurtigt, men det kan også gå langsomt. Ømheden kan blive værre, hvis vi går for tidligt i gang, forklarer han.

26-årige Simone Böhme spiller klubhåndbold i Ungarn, hvor hun repræsenterer Siofok KC.
Hun spillede den seneste af sine foreløbig 13 A-landskampe i træningsturneringen Møbelringen Cup kort før EM sidste år.

Oversigt

    Oversigt