I det fynske folks tjeneste

Pasningstilbud til Bullerup-børn

Nyt permanent pasningstilbud til børnene fra Bullerup Børnehave.

Odense Kommune har nu fundet lokaler til de børn, der tidligere blev passet i Bullerup Børnehave.

Den 3. marts åbner en ny institution i det tidligere Fjordager Fritidscenter i Bullerup. Noget der vækker stor tilfredshed hos både institutionschefen og blandt politikere.

- Det har været vigtigt for os, at finde en lokalitet, som både er i lokalområdet, og som også giver mulighed for, at holde gruppen af børn samlet. Med lokalerne i Fjordager Fritidscenter mener vi at have fundet nogle rammer, hvor de mange gode relationer mellem børnene fra Bullerup Børnehave kan fortsætter, siger institutionschef, Britta Carl.

- Det er glædeligt, at vi har kunnet på en permanent løsning på plads så hurtigt. Med den nye institution i Fjordager Fritidscenter, får børnene nogle gode og stabile rammer, som vi håber at både børn og forældre bliver glade for, siger Børn- og Ungeformand i Odense Kommune, Jane Jegind (V).

Mangler i pædagogisk arbejde

Odense Kommune valgte den 25. februar at ophæve samarbejdet med Bullerup Børnehave. Det skete efter at den daglige leder opsagde sit job og efter at bestyrelsen valgte at trække sig tilbage. Børnehaven var altså endt i en økonomisk uholdbar situation med mangler i det pædagogiske arbejde, såsom manglende arbejde med pædagogiske lærerplaner og implementering af den inkluderende pædagogik. Desuden var arbejdet med børnemiljøvurderinger ikke påbegyndt.  

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.