Autoværksted udbrændte - ingen kom til skade

En voldsom brand hærgede tirsdag eftermiddag et autoværksted i Faaborg. Værkstedet udbrændte, men alle personer fik reddet sig ud, og ingen kom til skade.

En voldsom brand hærgede tirsdag eftermiddag et autoværksted på Svendborgvej i Faaborg. Ingen personer kom til skade ved branden, som opstod i forbindelse med håndtering af benzin.

- Vi kan se en stor røgsøjle tværs ind over byen, mens vi er ude at køre i et andet ærinde omkring klokken 16, siger Gerner Nielsen, beredskabschef hos Faaborg-Midtfyn Brandvæsen.

Han kører til branden, som foregår i autoværkstedet på Svendborgvej. Her er brandvæsenet i gang med at slukke branden, som Gerneer Nielsen betragter som meget voldsom.

- Der udvikler sig hurtigt en sort, tyk røg, siger beredskabschefen, hvilket indsatslederen på stedet bekræfter.

- Det var meget eksplosivt. Sådan et autoværksted indeholder mange ting, der udvikler den kedelige sorte røg - såsom bildæk og olie, siger indsatsleder Henning Kristensen.

Trods den voldsomme udvikling er branden under kontrol i løbet af cirka ti minutter, men værkstedet er helt udbrændt.

- Der er intet brugbart tilbage, men heldigvis reddede alle tre personer sig ud af værkstedet uden at komme til skade, siger Henning Kristensen og oplyser, at branden opstod i forbindelse med tapning af benzin.

 

Oversigt

    Oversigt