I det fynske folks tjeneste

Gentofte Stars vil lukke Bulldogs' angreb inde

Gentofte Stars håber på flere overraskelser på isen. Foto: Jan Korsgaard/Danmarks Ishockey Union/arkiv

Overraskelsen Gentofte vil dæmpe Odense Bulldogs' offensiv, når semifinaleserien i ishockey starter tirsdag.

Gentofte Stars har overrasket stort i denne sæson i ishockeyligaen, og tirsdag aften har Karsten Arvidsens mandskab muligheden for at tage endnu en stor skalp, når DM-semifinaleserien indledes.

Undertippede Gentofte skal op mod nummer to i grundspillet, Odense Bulldogs. De to hold mødes i Odense klokken 20.30 i Odense Isstadion i det første af potentielt syv opgør. 

Læs også Ekspert: Disse to Odense-spillere kan afgøre semifinalebrag

Men efter sejren i kvartfinalerne over grundspillets vinder, Aalborg Pirates, er selvtilliden hos de gæstende københavnere på plads.

- Vi er selvfølgelig bevidste om, at vi møder nummer to fra grundspillet, som er det mest scorende hold af alle. Det bliver igen en svær modstander for os.

- Men jeg er optimistisk, og jeg er glad på spillernes vegne over, at de har sat sig i denne situation. Vi er vokset som hold gennem hele sæsonen, siger Karsten Arvidsen.

Odense har overtaget i de indbyrdes kampe i denne sæson, hvor Gentofte sluttede på sjettepladsen i grundspillet.

Gentofte vandt den første af kampene mod Odense, men derefter er det blevet til fire Bulldogs-sejre på stribe. To af disse efter forlænget spilletid.

Karsten Arvidsen mener dog, at Gentofte i to af nederlagene spillede dårligt, forærede sejren væk og således kan gøre det meget bedre. Særligt Gentoftes forsvar, som hører til blandt turneringens bedste, bliver vigtigt.

- Vores styrker er det gode forsvar, at vi er godt organiseret, og at spillerne yder en stor præstation i hver eneste kamp.

- Vi skal have stort fokus i hvert eneste skifte, for Odenses offensive spillere skal ikke have meget plads, siger han.

Fordel i det nordjyske

Også i Nordjylland har hjemmeholdet en statistisk fordel. Frederikshavn White Hawks har i denne sæson vundet fire ud af fem kampe mod Esbjerg Energy. Senest i januar med sikre 6-2 på udebane - dog blot få dage efter Esbjerg hentede en 2-0-sejr med hjem fra besøget i Vendsyssel.

I Frederikshavn starter opgøret i semifinaleserien klokken 19.00.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.