Juleudsmykning møder kritik: Grimt, gyseligt og pinligt

Guirlanderne er gyselige, og det er pinligt for Kerteminde, at byen er pyntet så grimt op, lyder kritikken.

Johannes Larsen fra Kerteminde er utilfreds med måden, som Kerteminde har pyntet op til jul i byen. Han kalder granguirlanderne for gyselige og slidte.

- Det ser temmelig kedeligt ud. Når det er dagslys, ser det faktisk også lidt grimt ud. Guirlanderne, der er sat op, er ikke for kønne, siger Johannes Larsen.

Ligesom de fleste andre byer på Fyn har Kerteminde netop tændt for julelysene i byens gader, og juleudsmykningen kan ses i store dele af byen – til glæde for borgere og turister.

Dårligt indtryk af byen

Det er dog ikke til glæde for så mange, mener Johannes Larsen, der til gengæld synes, at juleudsmykningen i andre fynske byer er ganske fin.

- Det giver et lidt dårligt indtryk af byen. Byen kan ikke være det bekendt. Det er i hvert fald lidt pinligt, siger Johannes Larsen, der har fået sin julehygge ødelagt.

quote Byen kan ikke være det bekendt. Det er i hvert fald lidt pinligt.

Johannes Larsen

- Tiden op til jul skulle være en hyggelig og glad tid. Man kan blive i lidt dårligt humør, fortsætter han.

Cityforeningen: Ja, guirlanderne er trætte

Johannes Larsen opfordrer derfor Cityforeningen i Kerteminde til at få købt noget ny juleudsmykning – hvis ikke allerede i år, så næste år.

I et svar til Johannes Larsen erkender Jonas Nielsen, der er formand for Cityforeningen i Kerteminde, at nogle af guirlanderne i Vestergade og Trollegade er ”mere end almindelig trætte”. Det meste juleudsmykning er dog nyt.

- I resten af byen er alle granguirlanderne helt nye og lige taget i brug i år, fortæller Jonas Nielsen.

quote I resten af byen er alle granguirlanderne helt nye og lige taget i brug i år.

Jonas Nielsen

Samtidig oplyser han, at de forretningsdrivende i byen hvert år bruger næsten 100.000 kroner på at pynte til jul i Kerteminde.

Formanden for Cityforeningen opfordrer i øvrigt borgerne i Kerteminde til at hjælpe til, hvis de vil være med til at gøre byen kønnere.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt