I det fynske folks tjeneste

Langeland: Fyr ordfører

Flere venstrefolk vil nu have Leif Mikkelsen fyret efter hans kritik i TV 2/FYN onsdag.

Flere venstrefolk forlanger nu Venstres kommunalpolitiske ordfører fyret. Det sker efter, at ordføreren kritiserede Langelands politikere i TV 2/FYN onsdag.

Hånlige udtalelser

Flere politikere og venstrefolk fra Langeland er rasende på Venstres kommunalpolitiske ordfører, Leif Mikkelsen. De kræver nu, at Venstres folketingsgruppe smider Leif Mikkelsen på porten.

- Leif Mikkelsens fuldstændig groteske og hånlige udtalelser til TV 2/FYN i aftes er helt uacceptable. Det må have konsekvenser, og derfor skriver vi nu til Venstres gruppeformand og opfordrer ham til at fyre Leif Mikkelsen som ordfører, siger Bjarne Nielsen, der er formand for Venstre på Langeland til Fyns Amts Avis.

Ifølge Bjarne Nielsen så vil Hans Erik Nellegaard, der er Venstres amtsformand på Fyn tage sagen op på Venstres hovedbestyrelsesmøde i næste uge.

Uansvarlige og klynk

Leif Mikkelsen kritiserede i et indslag på TV 2/FYN onsdag i stærke vendinge politikerne på Langeland for ikke at leve op til deres ansvar og for at klynke.

Kritikken kom efter, at borgmester Knud Gether havde truet med at smide håndklædet i ringen, fordi de ikke kunne få økonomien til at hænge sammen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.