I det fynske folks tjeneste

Liverpool-stjerner i Horne

Phil Neal overvære træningen på Egsfield Ground i Horne

Fire tidligere Liverpool-stjerner gæster Horne, hvor 130 børn og unge lærer fodboldtricks fra de gamle legender.

Fredag, lørdag og søndag løber 130 børn og unge i alderen 7-17 år rundt på græsset i Horne for tage ved lære af stjernerne. Det er David Johnson, John Durnin, David Fairclough og Phil Neal, som styrer træningen. Den mest legendariske er nok Phil Neal, som har vundet det engelske mesterskab otte gang og samtidig er vinder af fire europæiske mesterskaber.

- Det går godt, og vi har 130 glade børn, som løber rundt herude. Det er fantastisk vejr, så kan næsten ikke være bedre, siger næstformand i Horne fs, Hans Martin Møller.

De unge spillere kommer fra hele landet, og selv om campen er for alle, så bliver der alligevel lagt vægt på, at lære de unge fodboldspillere at spille samme foldboldstil, som de gør i Liverpool.

- Det er 'The Liverpool way', hvor de forsøger at lære de unge move-and-pass, altså bevægelse og spil. Det er helt unikt, at det er eneste sted i Danmark at de her legender kommer og samtidig kan fortælle noget om, hvordan de gjorde, og give deres erfaring videre, siger Hans Martin Møller.

Ved du noget? Så send os et tip