Vild med dans: Lucy Love overlever omdans to gange - her er hendes fynske fortid

Fredag aften går hun på dansegulvet for femte gang i Vild med dans på TV 2. Hun er kendt som rapper og kunstner, og så er hun uddannet på Det Fynske Kunstakademi. TV 2/FYN lavede portræt af hende, da hun forberedte sig til eksamen.

Med skiftevis grønt og lilla hår og hjemmedesignede kjoler har Lucy Love siden starten af september charmet sig rundt på Vild med dansegulvet - alligevel har hun sammen med makkeren Michael Olesen været i omdans to gange - og har overlevet - senest endda i omdans mod den populære kagebagende Rosa Kildahl.

Koncert som kunsteksamen

Mens de fleste af de kvindelige dansere er klædt i pailletter og fønede lokker, skiller Lucy Love sig ud både i påklædning og frisure, og også i 2011, da hun var ved at afslutte sin uddannelse på Det Fynske Kunstakademi, skilte hun sig ud fra mængden med højt hår og attitude på den danske rapscene.

I portrætindslaget herunder kan du høre, hvordan Lucy Love - der er døbt Lucy Siame - gik fra at arbejde med billedkunst til at kombinere kunsten med musikken - noget hendes far overhovedet ikke havde forventet, selv om han selv har en fortid som dj!

Artiklen fortsætter efter videoen

 
Fotograf: Pernille Gram

Hendes afgangseksamen var da også en kombination af de to passioner: kunst og rap. Lucy Love designede simpelthen selv hele det visuelle udtryk til en sceneoptræden på Magasinet, så hendes eksamen var en koncert - blandt andet med numre fra albummet Kilo, der blev udgivet i efteråret 2010.

Artiklen fortsætter efter videoen

 
Fotograf: Pernille Gram

Nu er det andre toner Lucy Love koncentrerer sig om - nemlig dem i "Vild med dans", hvor hun fredag aften igen går på dansegulvet og tilfører en smule fynsk musik til programmet - selv om hun er vokset op på Amager.

 

Oversigt

    Oversigt