Nyt udstillingsvindue i Tokyo

Ny forretning skal være med til at vise dansk møbeldesigns ypperste på 100 året for Hans J. Wegner.

Carl Hansen & Søn, der står bag nogle af de største møbelklassikere i dansk designhistorie, åbner officielt dørene for en ny flagship store i Tokyo den 2. april.

Åbningen ligger på årsdagen for møbelarkitekt Hans J. Wegners 100 års fødselsdag, der vil blive markeret i forbindelse med åbningen.

Carl Hansen & Søns nye flagship store i Tokyo ligger i et område, som i forvejen er hjem for nogle af Japans mest fremtrædende livstilsbutikker.

- Vi oplever stor fremgang på det japanske marked, og Japan udgør i dag vores største eksportmarked. En eksport båret frem af Hans J. Wegners verdenskendte Y-stol, som japanerne er meget fascineret af. Japanske forbrugere anerkender godt design og kvalitetshåndværk. Derfor giver det god mening for os at åbne en flagship store i Tokyo, der kan fungere som platform for større synlighed i gadebilledet og dermed yderligere udbredelse af japanernes kendskab til Carl Hansen & Søn brandet, siger direktør Knud Erik Hansen.

Dansk design i to etager

Konceptet bag Carl Hansen & Søns store flagship store er at samle danske designklassikere under ét tag.

Den toetagers designbutik med en over seks meter høj glasfacade indrammer fortællingen om klassisk, dansk møbelhåndværk og historie skabt af nogle af Danmarks største arkitekter og formgivere.

Oversigt

    Oversigt