Sexkrænkersagen: Oplæsning fra grundlovsforhøret

Den 41-årige CJ har sagt ja til at afgive forklaring i sagen om seksuelle krænkelser af de to piger fra Øster Skerninge og Refsvindinge.

Andendagen i retssagen mod 41-årige CJ er begyndt, og CJ er iført samme kasket og lyseblå jakke som ved første retsmøde. Han bruger en del tid på at konferere med sin advokat, men på spørgsmålet, om han ønsker at afgive forklaring svarer han: Ja, det kan jeg godt.

Udskrift fra grundlovsforhøret

Inden han skal afgive forklaring selv, læses der op fra grundlovsforhøret mod ham.

Han har blandt andet erkendt at have lavet 100 gram sprængstof med 5 gram nitroglycerin.

Pistoler, man konfiskerede, er plastpistoler han selv havde lavet om til rigtige pistoler. De er købt i Tyskland. Han kan godt lide pistoler og er fascineret af mekanikken.

CJ har forklaret, at han ikke har nogen omgangskreds eller kammerater. han kan bedst lide at skyde til måls efter en coladåse, fordi det ikke kan gå galt hvis der ikke er nogen.

Ammunitionen er købt i Frankrig for 20 år siden. Det er kaliber 22.

CJ har læst medicin og under den uddannelse haft kemi. Han har lavet kemiforsøg, lavet små mængder sprængstof og er interesseret i kemi. En del er købt hos firmaer. Han ville gerne selv lave fyrværkeri.

Han havde mere end 100 gram sort krudt tilbage. Han ville se om han kunne lave rigtig sprængstof. Har lavet flere forskellige ting.

Har mistet modet på at få en videregående uddannelse som for eksempel fyrværker. Alting er købt via internettet fra England og USA . han har fundet opskrift på youtube ved at søge.

Har gjort detonation klar til at sprænge i en skov for at se, hvor stort et hul det kunne lave.

ADHD diagnosticeret som 36-årig. Tidligere HF eksamen, læst til læge i to år og fik 5 i anatomieksamen. Gik derefter ned med flaget.

Oversigt

    Oversigt