Skolesag i Assens Kommune tager ny retning

Socialdemokratiet fik stort set fuld opbakning til ændringsforslag i skolesagen i Assens Kommune.

Assens Kommunes genvalgte borgmester, Søren Steen Andersen (V), brugte på onsdagens byrådsmøde sin såkaldte inititiavret til at komme det kommende byråd i forkøbet.

I forbindelse med sidste uges kommunalvalg smuldrede nemlig det, flertal som tidligere i år skar ned på antallet af skoler. 

Derfor stillede Søren Steen Andersen forslag om, at et projekt med nybyggeri på Tallerupskolen i forbindelse med Tommerup Skoles overbygning der er planlagt at blive flyttet til Tallerupskolen skulle stoppes.

Den slagne byrådsgruppe fra Socialdemokratiet stillede i den forbindelse et ændringsforslag, som de fik stort flertal for. 

Kun Enhedslisten stemte imod ændringsforslaget, som betyder, at forvaltningen frem til næste byrådsmøde den 20. december arbejder på at få et oplyst grundlag for lokalebehovet på Tallerupskolen i 2018 og 2019.

Forvaltningen skal desuden finde ud af muligheden for en reduktion af det byggeri, der oprindeligt blev vedtaget.

Herunder: Se TV 2/Fyns indslag fra rådhuset i Assens, hvor Venstres borgmester Søren Steen Andersen og Socialdemokratiets Charlotte Vincentz Petersen kommenterer ovenstående.

 

 

Oversigt

    Oversigt